In exclusivitate pentru clientii Connex, videoclipuri in timp real din meciurile de fotbal de divizia A
Un nou continut de divertisment romanesc si international

Connex anunta imbogatirea continutului Connex Play, primul portal mobil 3G din Romania, cu videoclipuri ale celor mai importante momente din meciurile de fotbal din divizia A, precum si cu noi clipuri video si melodii.

Connex ofera clientilor sai videoclipuri in timp real cu fazele importante ale meciurilor din divizia A, furnizate prin parteneriatul cu Telesport.

Acest nou serviciu se adauga alertelor de tip SMS cu informatii in timp real din timpul partidelor de fotbal si curselor de Formula 1, disponibile deja pentru clientii Connex.

“Prin Connex Play, clientii nostri pot urmari secvente cheie din meciurile de fotbal, chiar si atunci cand nu se afla in fata televizorului. Romanilor le place sa urmareasca evenimentele sportive, in special meciurile de fotbal, si suntem foarte bucurosi sa le oferim aceasta posibilitate prin intermediul telefonului mobil. In plus, Play aduce o noua varietate de muzica a unor mari staruri internationale si din Romania, precum si jocuri noi”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex.

Clientii Connex isi pot personaliza telefonul mobil descarcand noile sunete de apel reale, polifonice si monofonice ale artistilor Sony BMG, dintre care mentionam: Anastacia, Beyonce, Britney Spears, Elvis Presley, Eurythmics, George Michael, Simon&Garfunkel, Jennifer Lopez, Ozzy Osbourne. De asemenea, in Connex Play sunt furnizate acum videoclipuri ale unor artisti ca Alanis Morissette, Cher, Enya, The Pretenders.

Directia 5, Pavel Stratan, Taxi, Voltaj si BUG Mafia sunt numai cativa dintre artistii romani ale caror melodii pot fi descarcate pe mobil. Pentru divertisment, clientii Connex pot, de asemenea, descarca si viziona noi videoclipuri in exclusivitate ale unor maestri ai comediei romanesti, cum ar fi Horatiu Malaele si Stefan Banica Jr.

Fanii jocurilor video pot alege acum dintr-o varietate de jocuri noi disponibile in Connex Play, printre care se numara: Crash Nitro Kart (Wonderphone), BMW 1 Challenge (Infospace/Elkware), Smashing Spiders, Predator (Indiagames). Peste 80 de jocuri noi sunt oferite in Connex Play in luna august. Mai mult, colectia de imagini, teme si animatii este actualizata saptamanal.

Portalul Connex Play a fost lansat in 7 iunie 2005, la scurt timp dupa introducerea serviciilor 3G in Romania. Portalul este accesibil tuturor clientilor Connex care au serviciul WAP activat pe telefonul mobil. In plus, clientii Connex 3G au acces la televiziune live, 24 de ore din 24, prin Realitatea TV, si beneficiaza de viteza de navigare de pana la 384 kbps, care este de 10 ori mai mare decat cea oferita de GPRS.

Connex este prima retea video mobila din Romania, cu un numar de 5.250.621 de clienti, la data de 30 iunie 2005. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 milioane de clienti din intreaga lume.