Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Audio tacovilla

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Audio tacovilla

    Am vazut din intamplare pe kingofsat ca renumitele Tacville din D+ sunt doar in spaniola. Tin minte ca inainte aveau si sonor original. Cine stie mai multe ca eu sunt la servici!?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la cele care nu au sonor original se poate modifica audio pid, astfel incat audio pid original = audio pid spa + 1

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default Si inca au sonor in limba originala

    Si inca au sonor in limba originala .Asta si pe ss2 si pe conserva originala
    Un salut

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TQ 5 si TQ9 nu au eng.PID !

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    insa se poate adauga .... testat pe ss2 & strong

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca le adaugi ce rezolvi,oricum nu transmit in limba engleza deocamdata.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca depinde de in ce limba e filmul respectiv...resident evil pare a fii doar in spaniola pe TQ1 insa ieri era meet the fockers in engleza si avea TQ1 eng.PID



    ichsehwaswasdunichtsiehst

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor!Unele filme sunt transmise doar in spaniola, asa ca degeaba adaugati voi piduri ca e frectie la picior de lemn!Daca transmit in spaniola si engleza cu siguranta veti avea 2 piduri, daca nu, nu.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e chiar asa, audio original este la unele Taquille "ascuns".
    Nu stiu cum e la ss2, dar la Dreambox se poate adauga audio in engleza de ex. pe Taquilla 1 adaugind manual inca un program (de ex. Taquilla1_ENG) cu un SID valid (sau nefolosit) de pe frecventa respectiva, si cu APID in engleza (pt. valori vezi lyngsat). Metoda am testat-o cu dreambox pe Astra cit au mers Taquillele (pe Taq 5 si Taq 9), si nu vad de ce nu ar merge si pe Hispasat (din pacate acolo nu pot sa testez). Incercati de ex. pe 12303 V, unde e Taq 1, sa adaugati manual un program cu SID=85 (e acolo un testcard cu acest SID) si cu VPID=168 si APID=113 (ton original) de la Taq1.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...pai tocmai asta e faza, daca dai update la TQ1 cind e un film spaniol nu ca nu merge eng.PID ci dispare complet !

    Pe Astra nu facea asa ceva...am testat methoda ta loko, cel putin cu ProgDvb si SS2 la mine nu mere...bine ca exista subtitrarii si DirectVobSub

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cabal
    Nu prind Hispasat sa verific, asa ca s-ar putea sa nu mearga metoda ... Insa nu de pe Taq1 trebuie sa faci update, ci eventual incearca de pe testcard-ul de pe aceeasi frecventa sa schimbi apid si vpid.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @loko
    eu am facut asa:

    -am luat CADFY (programm de date) pt. ca nu am nici un testcard pe 12303000V/27500 (si am mai incercat si sa clonez TQ1-nici asa nu a vrut)

    si i-am introdus pid 85 si 100 ( si asta e liber) si ecm'ul+video+audio pid,
    si nu a mers, se pare ca ProgDVB e altfel...sau n-am habar eu...de unde ai luat "testcard'ul" ala?

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cabal
    ai dreptate, pe hispasat nu merge smecheria cu audio pid original, fiindca uneori chiar nu este emis (adica nu e ascuns, cum era pe astra). cu testcard am vazut pe lyngsat ca ar fi ceva pe acea frecventa, am vrut doar sa spun sa folosesti alt sid decit cel de pe taq1. dar, dupa cum am spus mai sus, tot n-ar fi ajutat la nimic in privinta sonorului original.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Stream audio
    By skycleaner in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 11th December 2006, 10:05
  2. Cd audio
    By orlandosro in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 7
    Last Post: 1st July 2006, 21:33
  3. Cum pun coloana audio la un DVD ?
    By dun in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 12th June 2006, 08:26
  4. Mp2 audio -Mp 3 ?
    By Skystar1+8 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 4
    Last Post: 24th May 2005, 16:05
  5. CD audio to MP3
    By Nokia in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 9
    Last Post: 28th May 2004, 18:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top