Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Exista vreun emu ptr MTV-uri+VH1 pe Astra16E?

    Intreb ptr ca pe Humax 5400 le vad in Seca2 - MTV/VH1 on Astra
    (006A without Nano 5105 de ceva vreme buna deja) dar pe SS2 cu ProgDVB n-am gasit inca vreo varianta.Multumesc.Salut.

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca sunt cele din paketul Digital+ cred ca se deschid cu ultimul Capi aparut sau s2emu 1.16. bafta!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in momentul asta nu, cele mai mari sperante ar fi in viitor de la canal + olanda

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @skycleaner
    De unde ai scos-o cu D+ care e in Nagra cind eu intreb de Seca2 ID 006A.De la Canal+ Olanda le vad acum pe Humax si ma intreb cum de nu a aparut ceva si ptr SS2.Salut.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    curiozitatea ma omora si intreb si eu ! De cand e ASTRA pe 16 grade? si daca ar fi pe 16 grade cum se numeste ASTRA 4? 5?
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi pe anumite forumuri spun unii ca trebuie modificat emu in felul urmator:

    Quote Originally Posted by karnicero
    Hi,

    as you can see those channels(MTVEsp,VH1) permut even and odd cw. I made "little trick" and now it works

    Code:
      for (i=0; i<ecm[0x4]; i++) {
    		if(ecm[i] == 0x10 && ecm[i+1] == 0x09 && ecm[i+2] == 0) {
    			if (ecm[1]==0x70) memcpy(dw+8, ecm+i+3, 8);
    			else memcpy(dw, ecm+i+3, 8);
          i++;
          k++;
        }
        if(ecm[i] == 0x11 && ecm[i+1] == 0x09 && ecm[i+2] == 0) {
          if (ecm[1]==0x70) memcpy(dw, ecm+i+3, 8);
    	  else memcpy(dw+8, ecm+i+3, 8);
          i++;
          k++;
        }
    	}
    Best Regards

    pentru cei care stiu C++ poate fi floare la ureche...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da skycleaner , dar pentru a modifica emulatorul cu ceea ce ai gasit tu , programatorul de C+ are nevoie de codul sursa al emulatorului , cod pe care eu nu l-am vazut nicaieri . Daca s-ar gasi , cred ca si cei ce vor incerca sa-l modifice vor fi mai multi . Fiecare realizator de program are grija de codul sursa , el pune in circulatie doar o forma compilata a acestuia ( doar asa el poate revedica dreptul de autor ) .Cam asa stau lucrurile din puncutl meu de vedere si cred ca nu ma insel .Daca gresesc sa ma corecteze cineva .
    descurca-te singur

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici ai dreptate ca acum am citit toate topicurile de acolo si se pare ca acest cod nu prea il au multi...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite ca aparut si un astfel de cod system_nagra .zip
    http://elite.to/more4u
    descurca-te singur

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O iau punctual ptr ca nu am fost inteles si e ultima oara cind scriu in acest topic deschis tot de mine ptr a face ceva constructiv si nu ptr a fi luat in "balon" de niste novici.:
    @armandino
    Cred ca singur ti-ai dat seama ca a fost gresala de redactare 9scriere) si doar atit referitor la Astra 16E in loc de 19E.Important era ce e in topic si nu la Post subject unde tu oricum nu scrii nimic de ce a trebuit sa citesti la mine nu stiu.Salut.
    @skycleaner
    Ma trimiti la un Link unde tu defapt nu ai citit nimic ptr ca daca citeai ai fi aflat urmatoarele:

    Astra 1G (19.2E) - 11739.00 V - DVB - 27500 3/4
    MTV Spain - Cryptoworks & Mediaguard 2
    MTV Hits - Conax & Cryptoworks & Mediaguard 2 & ThalesCrypt
    MTV Base - Conax & Cryptoworks & Mediaguard 2 & ThalesCrypt
    VH-1 (Video Hits One) - Conax & Cryptoworks & Mediaguard 2 & Nagravision A & ThalesCrypt
    VH-1 Classic - Conax & Cryptoworks & Mediaguard 2 & ThalesCrypt
    MTV2 Europe - Conax & Cryptoworks & Mediaguard 2 & ThalesCrypt
    Dupa cum vezi cu noul emu ptr Nagra2 se vede doar VH1 fara celelalte MTV Spain nici nu e trecut ca ar fi in nagra dar daca tu il vezi!? e OK
    Eu ma refeream la toate dar cu ID de Mediaguard2(Seca) 006A pe care il deschid in Humax 5400 si ma interesa daca se deschide si cu SS2.Eu neamintind nimic in topicurile mele anterioare de Nagra2 ptr ca stiam ca nu emit.Asa ca mai puneti mina si invatati si dupa aceia cind intelegeti ce scriu altii luatii la misto.Salut.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ strongman1960
    Cred ca nu vrea nimeni sa te ia la misto , fiecare ne dam cu parerea si atit . Din cite stiu eu , acel nano51 este cel care a omorat seca2 iar pentru moment nu exista posibilitatea utilizarii SS2 la s**a2 .
    P.S. toti suntem niste "NOVICI" nu crezi ?
    descurca-te singur

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare dupa cum am vazut acum pe SS2 ca MTVSpain emite si in Nagra2 deci rezulta ca pe siteul la care m-ai trimis sunt neactualizati.Dar neemitind cu ID 006A care e ptr pachetul Olandez nu sunt sanse sa fie vazut nici macar pe Humax 5400.Ma intereseaza ptr ca de pe Humax nu pot inregistra digital in Mpeg2 ca de pe SS2 ptr VH1 Clasic in special. Salut.

  13. #13
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @GARYSMOVIE
    Nano de care scrii tu nu e folosit momentan la MTV-uri+VH1 de aceia nu se face mult tam-tam ptr a nu le trece si pe ele pe care eu le vad pe Humax5400 cam de mult.Ptr mine problema e VH1 Clasic pe care nu-l mai putem vedea decit in pachetul Cabo unde calitatea emisiei e mult mai proasta si nu-mi convine sa inregistrez de acolo.Salut.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare !

    Stie cineva unde poate fi gasit un cod sursa pentru s2emu ? Nu de alta dar am ceva notiuni despre programarea in C++ si m-ar interesa sa aplic codul pe care l-a aratat skycleaner un pic mai sus.

    Multumesc.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa uiti treaba asta. Nu o sa ai codul sursa niciodata. Si eu am incercat sa-l gasesc dar nici vorba...Si totusi nu inteleg de ce s2emu nu e open source...asa poate ar putea fi imbunatatit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 3rd October 2006, 18:56
  2. Exista vreun ghid pt instalare Gbox in D500 ?
    By stavros in forum DREAMBOX
    Replies: 14
    Last Post: 18th August 2006, 18:13
  3. Replies: 6
    Last Post: 4th February 2004, 20:08
  4. VREUN FEED PT STEAUA ?
    By FLORIN72 in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 15th October 2003, 20:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top