Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: CCcam problema

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam problema

    Buna,
    am un bun prieten la mine in CCcam.cfg, si spune ca tot la 30 sec imi schimb statutul, ba off ba on. Am facut prin telnet un restart la CCcam, si numai la el scria urmatoarele:

    14:57:05.027 CCcam: client [email protected], running CCcam 2.0.9
    14:57:05.589 CCcam: 397 cards --> client xx.18.xx.118(username)
    14:57:05.593 CCcam: new tcp client from xx.145.xx.197
    14:57:05.757 CCcam: user username login attempt from xx.145.xx.197
    14:57:05.873 CCcam: client username already connected, remove stale connection (xx
    18.xx.11

    Ce sa inseme asta ?

    Mersi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    faza cu restartu am patit la fel, si vreau sa te intreb tie iti pica sau nu?; mie numi pica delok da astialalti imi spuneau ca ma vad OFF vreo 2 min apoi On vreo 3 min;;
    REZOLVARE: 1) ori ai prea multe carduri in HOP2 ==>redu din ele
    2) ori ai linii proaste cu carduri proaste ==>stergele
    3) daca tot persista,pune HOP1 la toti numa de proba,adica tu sa nu mai vezi HOP2 delok si apoi intreaba pe cnv daca tot la fel va face.


    Una dintre astea 3 variante te va ajuta.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emule-ro View Post
    Buna,
    am un bun prieten la mine in CCcam.cfg, si spune ca tot la 30 sec imi schimb statutul, ba off ba on. Am facut prin telnet un restart la CCcam, si numai la el scria urmatoarele:

    14:57:05.027 CCcam: client [email protected], running CCcam 2.0.9
    14:57:05.589 CCcam: 397 cards --> client xx.18.xx.118(username)
    14:57:05.593 CCcam: new tcp client from xx.145.xx.197
    14:57:05.757 CCcam: user username login attempt from xx.145.xx.197
    14:57:05.873 CCcam: client username already connected, remove stale connection (xx
    18.xx.11

    Ce sa inseme asta ?

    Mersi
    cccam.cfg "ciordit" de la tine sau vreun partener
    1. in finalul liniilor F pt parteneri pune si adresa lor (dyndns-ul)
    2. cere-le partenerilor ca in finalul liniilor lor F date tie sa puna adresa ta

    asa vei fi sigur ca autentificarea se va face numai pe/de pe adresele voastre ip

    am si eu parteneri cu cccam.cfg furat care la care ba ma conectam ba nu... am rezolvat cu restrictionarea pe adresa

    ex linie f

    F: userpartener passpartener 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } IP/adresa.dyndns-partener

    intotdeauna schimbati password la dream. cereti si partenerilor sa faca asta. incercati sa nu folositi porturile uzuale (21, 22, 23, 80, 8080, 12000) ci porturi mai inalte (de preferat cat mai spre 65535). nu forwardati in ruter decat porturile ce necesita acest lucru (cccam, utorrent, etc).

    schimbare pass la dream: telnet-logare apoi comanda passwd - parola noua de 2 ori si gata.
    Last edited by JBTC08; 5th December 2008 at 18:36.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by JBTC08 View Post
    cccam.cfg "ciordit" de la tine sau vreun partener
    1. in finalul liniilor F pt parteneri pune si adresa lor (dyndns-ul)
    2. cere-le partenerilor ca in finalul liniilor lor F date tie sa puna adresa ta

    asa vei fi sigur ca autentificarea se va face numai pe/de pe adresele voastre ip

    am si eu parteneri cu cccam.cfg furat care la care ba ma conectam ba nu... am rezolvat cu restrictionarea pe adresa

    ex linie f

    F: userpartener passpartener 2 0 0 { 0:0:2 } { } { } IP/adresa.dyndns-partener
    Da dar curios este faptul ca doar la el, si numai la dream 800. Pe cealalta boxa (Dbox2) nu ii face astfel de probleme, si merge brici.
    Configrile i le-am facut eu, boxa a fost la mine, sa nu fi uitat ceva de la mine, dar u stiu ce, ca doar CCcam.cfg poate sa fie, si aia am schimbat-o

    @ maximov,
    asa este si la mie, nu pic de loc, sunt on, doar ca el ma vede cind asa, cind asa

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A trecut cumva linia ta C cu acelas user/pass de la tine pe ambele boxe?
    Fa-i alt user si pass. Sa tina port 21 inchis, sau cu parola schimbata, sa nu-i fii luat cineva cfg?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emule-ro View Post
    Da dar curios este faptul ca doar la el, si numai la dream 800. Pe cealalta boxa (Dbox2) nu ii face astfel de probleme, si merge brici.
    Configrile i le-am facut eu, boxa a fost la mine, sa nu fi uitat ceva de la mine, dar u stiu ce, ca doar CCcam.cfg poate sa fie, si aia am schimbat-o

    @ maximov,
    asa este si la mie, nu pic de loc, sunt on, doar ca el ma vede cind asa, cind asa

    da numa el te vede asa? mai vorbeste cu cineva sau chiar cauatama pe mn si te bag siti zic

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Romanica
    Posts
    535
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa faca restrictie pe adresa la linia F. am avut 4 peeri carora mai mult ca sigur li se furase cfg-urile: la mine apareau ca si clienti conectati pe useri dar la ei eu eram ba offline ba online. cand am verificat, pe userii lor se schimba IP-ul din 10 in 10 secunde... cu niste ip-uri care nu erau in lista la mine. cel mai posibil "furaciosii" erau tot din peerii lor (avand adresa au incercat conectarea pe ftp cu u/p root/dreambox si daca le-a reusit...). dupa ce am restrictionat conectarea la liniile F corespunzatoare lor strict pe dyndns-urile lor... problemele au disparut. so...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top