Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    No man's land
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch Concord pentru 4355 ?

    Pe croteam a aparut "Strong4355_CRD_Taquilla_Fixed.zip - Not tested".
    In aceasta perioada nu am posibilitatea sa testez. Daca cineva incearca, ar fi interesant sa ne spuna rezultatul. Se pare ca s-a modificat o versiune mai veche, nu v1.04.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asa este ...

    Autorul este un "smecher" ... genul de mancator de KKT gratuit ! drept care ... dupa test l-am ras !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    No man's land
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc @mihaip !

  4. #4
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SFATUL AR FI SA NU-L INCERCAM,NU?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Acuma DA !

    Versiunea de pe Strong Files este OK ! merge intradevar D+ !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    No man's land
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=46281 se spune ca
    numai d+ stie
    iar la http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=46298 si http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=46309 ca
    Se pare ca ecm-ul de n2 nu mai este pe taquile (ASTRA 19.2)
    TAQUILLA N2 OFFLINE Astra 19
    Oare asa este?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    CRAIOVA
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355 evo

    Salutare! Sint incepator si v-as intreba: cu noul Pach Digital+ se deschid si celelalte pachete (TPS, POLSAT, etc)?Multumesc!

  8. #8
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tps se deschide in schimb polsat nu...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default str0ng 4355

    Am pus softul de aici , nu deschide ESP si C Network . Ce trebuie facut ? Cu softul vechi nonConcord mergeau.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]:
    -La fel si la mine pe Str4155evo ,pe Hispa merg bine Taq cu'Concord4355.FirwareVersion:crd4355-105,dar tot pe Hispa nu merge cu aceasta varianta de soft,Natura,Showtime,SuperN pe Frg11.972V(care imi mergea chiar prima data ce am instalat patch-ul,(dar am umblat si la chei),si nu mai merge nici pe 11.811H Video-on-Dem si pe Frg11.574V MtvBase etc...(care nu mi-a mers deloc),de prima data cu chey la zii (in rest pe Str6355Ci merg fara problema,fara Taq-la).
    Oare care sa fie cauza?
    Orice explicatie e bine venita
    Multumesc.
    bobi.Cj
    _______________________________________________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355\Offset 0,9m(doua fixe);Offset 1,1m mobila;
    Lnburi.Gold 0,3dB(doua)Sharp0,5db\SRT 0.3dB...

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 evo cu pacht

    am pus pacht pe acest strong pentruD+ si merge dar am o problema cu memorarea satelitilor nui vede de cit ce este memorat pina la NR 8 PE CEILALTI CARE SUNT PE PAGINA URMATOARE NUI VEDE ce sa fac si cum sai sterg pe acestia ca sa introduc altii noi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PATCH D+ pentru STRONG 4155-4355 Evo
    By dragonlexus in forum SD Receivers
    Replies: 44
    Last Post: 8th March 2006, 13:59
  2. Patch nou Concord pentru Strong 4155-4355?
    By dragonlexus in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 21st November 2005, 13:29
  3. Replies: 3
    Last Post: 11th July 2005, 19:05
  4. Cumpar Strong 4355 Evo cu patch Concord
    By orange in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 27th June 2005, 16:50
  5. Pentru patch Concord ! TPS key !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 16th May 2005, 17:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top