Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default Concedieri la N24

  Postul tv N24 îşi schimbă formatul începând cu februarie 2009, fapt ce implică, pe lângă schimbarea grilei de programe, şi concedierea mai multor jurnalişti, printre care Bogdan Gamaleţ, Dana Maxim şi Doru Braia, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriela Grecu, coordonator presă Centrul Naţional Media.
  "S-a decis ca din februarie să fie schimbat formatul canalului (N24, n.r), să rămână post de ştiri, numai că grila va conţine mai multe emisiuni de anchetă, documentare, reportaje şi vor fi mai puţine buletine de ştiri şi mai scurte, urmând să existe două jurnale de ştiri principale", a precizat Grecu.
  Grecu a adăugat că decizia este o "urmare a crizei financiare".
  De asemenea, aceasta a declarat că jurnaliştii Bogdan Gamaleţ, Dana Maxim şi Doru Braia au fost concediaţi pentru că "ei sunt mai potriviţi pentru jurnale mai mari, nu pentru de-astea scurte", N24 urmând să se concentreze şi să investească în alte programe, nu în "jurnalişti-vedetă".
  Totodată, Grecu a precizat că nu sunt singurele concedieri din N24, postul urmând să renunţe la mai mulţi jurnalişti până la sfârşitul lunii ianuarie. "Cei trei (Bogdan Gamaleţ, Dana Maxim şi Doru Braia, n.r.) nu vor rămâne în trust, dar unii dintre jurnaliştii vor fi redistribuiţi la Naţional TV, iar alţii nu vor rămâne deloc", a mai spus Grecu.
  Centrul National Media, trustul de media al fraţilor Micula, include, pe lângă postul de televiziune N24, postul Naţional TV, Televiziunea Transilvania, reţeaua Radio Naţional FM şi Radio Favorit FM.


  Sursa: mediafax.ro


 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2006
  Posts
  462
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Oricum din 15 ianuarie se desfiinteaza, deci postul isi traieste ultimele zile. Ar fi postul cu cea mai scurta durata de viata.
  People tell they're sorry when the evil is already done

 3. #3
  Member Mentor
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Timisoara, RO
  Posts
  986
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Citind doar titlul, am crezut ce e vorba de

  (n24.de)

  Sincer, in toata cariera mea de "televizorist" nu m-am uitat la ei mai mult de jumatate de ora, cumulat.
  Daca @traian are dreptate cu RIP-ul, pot sa-i dau ceva la reputatie, multumindu-i pentru informare. Nu e mare pierdere pentru scena tv romaneasca, pacat insa de salariatii de acolo. Va ramane Micula cu mai multi bani in buzunar?

 4. #4
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  O televiziune cu un „patrimoniu” ca N 24 nu se poate închide pur şi simplu.
  Când spun „patrimoniu” mă refer la acoperirea naţională, adică la prezenţa postului în toate grilele societăţilor de cablu/DTH, ştiind că există destule televiziuni mai nou apărute care râvnesc la aşa ceva. Cel mai probabil (şi corect) ar fi o vânzare, probabil către Becali sau Patriciu.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top