Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    alex9976
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default mai merge digi-tv?

    astazi in timpul pranzului, ascultam radio pe digi-tv si brusc s-a intrerupt transmisia, dupa care n-am mai putut receptiona nimic. L-am resetat, nimic, apoi l-am sters si resetat in factory modus si am incercat sa-l reinstalez, insa fara nici un rezultat pozitiv. Ce pot sa fac? Probabil ca nici satelitul nu-l pot gasii, daca nu am programele pre-setate?! A picat satelitu?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate iau hackuit si pe astia

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    poate iau hackuit si pe astia
    nu mai e mult.daca se stie algoritmul de neaga 2 putin mai lipseste.
    si ce rau imi pare ca am platit abonamentul pe un an inainte

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine se intampla acelasi efect. nu mai gasesc satelitul pe conserva.
    pe alt receiver functioneaza programele bulgaresti tip-top. stie cineva ce se intampla?
    multumiri

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default digy tv

    confirm ca digi tv functioneaza
    acum e ora 09:06 AM 29.08.2005
    poate s-a miscat antena ta!

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi

    Inainte de a da factory reset si implicit rescanarea transponderelor asigurativa ca aveti semnal cit mai bun ptr ca daca nu este deloc sau f putin nu are ce sa mai prinda si ramineti fara canale memorate si e mai greu dupa aceia sa reglati antena.Puteti ramine fara semnal si daca antena a fost reglata la limita si intervine factorul Meteo.Spun asta ptr ca am intilnit cazuri concrete.Salut.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok! totul este foarte normal. Avem o antena de telecomunicatii cu reglaj
    de 0,25°, iar pozitia satelitului este definita de un pozitioner care gaseste toate oscilatiile de orbita. Deci chestia cu antena cade, intrucat cu alte
    receivere toate programele free sunt functionale. Numai "receiverul" predestinat sa faca acest lucru (un 1200) refuza cu incapatanare sa-mi arate ca ar exista o bruma de semnal. Am testat receiverul pe unul din canalele Astrei 19°. Totul perfect. Pe 13°. Perfect AMOS. Perfect. Exista probleme de receptie numai pe Intelsat 10-02 & Thor 2-3 = 1 West. Ce sfat pot primi in afara de a arunca conserva ce vad ca are probleme serioase in insusi softul care trebuie sa recunoasca satelitul...
    Cu multumiri

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @casaveralag ai mai putea incerca :

    1. un update de soft (dar daca nu ai semnal nu tine)
    2. schimbare LNB si reluat pozitia 1.

    Bafta
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @onyx & @rusudaniion

    In ziua de astazi nu mai renuntza nimeni la abonament pentru un patch care nu stie cat tine. Am mai spus-o si prin alte parti. Operatorul va pierde numai la PPV (vor scadea comenzile) si la Drepturile de Autor.

    ovex

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc la toti pentru sfaturi dar am reusit printr-un tric si acum
    functioneaza din nou conserva.
    Ferestrele care se puteau deschide (si einstelung) erau numai pentru LNB.
    nu mai exista nici satelit afisat si i-am dat user 1 cu tasta rosie. Apoi am instalat semnalul cod pe care-l are orice satelit pentru recunoastere si pentru a avea vizualizat satelitul si semnalul. Va pot spune ca orice alta frecventa introdusa nu a fost recunoscuta. Dupa aceea mi-a aparut automat si celelalte ordnere (antena, instalation etc...) iar semnalul la valoarea de 99%. Restul a decurs normal. Am intrebat o cunostinta si mi-a confirmat ca aceste receivere au fost adaptate si fac parte dintr-o comanda care a fost livrata de coreeni australienilor si ca labilitatea poate aparea la o eventuala schimbare mai brusca a tensiunii din retea. Confirm ca exact in acea perioada cand a intervenit aceasta pana, vremea era extrem de instabila si fulgera puternic.
    Pentru supozitia colegului de mai inainte privitoare la LNB, utilizez convertoare Invacom si MTI Pacific de 02 dB, iar antenele de 150, deci supozitia cade.
    cu multumiri

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS mai merge/nu mai merge
    By cripet in forum RDI - Satelit
    Replies: 35
    Last Post: 3rd September 2006, 05:39
  2. Merge MAX TV
    By fantastica2006 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 17th February 2006, 14:52
  3. Max nu mai merge?
    By irishman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 20
    Last Post: 11th October 2005, 23:25
  4. nu mai merge!!
    By pelisor in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 28th February 2005, 15:32
  5. Cy*ra+ va merge ???
    By barghy in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd October 2004, 00:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top