Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation DigiTV cu alte receptoare decat cele de la ei?

    DigiTV se poate prinde in Elvetia si cu un alt receptor in afara de cele de la ei?
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ce solutii exista pentru a avea DigiTV in Elvetia?

    Deja am un receiver (original Digitv): HSS-1160NA si o antena parabolica plata: SELFSAT H10D2 TWIN LNB (Dual Output) - 475 mm x 259 mm x 74 mm - Dual Linear - 33dBi at 12.7 GHz... si nimic.

    Aveti idee daca DigiTV se poate prinde si cu un alt receptor in afara de cele pe care le iei la pachet de la ei?

    M-am cam saturat sa stau in frig... si sa misc milimetru cu milimetru in sus si in jos si stanga dreapta.

    Trebuie sa fie si o alta modalitate mai simpla... poate cu un cautator de semnal si un un receptor mai performant... ceva.

    De unde am luat antena mi-au spus ca HSS-1160NA este echivalentul unei antene clasice cu dimensiunile de 600 x 600 x 500 mm ceea ce eu zic ca merge...cam la limita.

    Multumesc
    Sorin

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bucale-vest
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai bine cumpara un sat finder cu receptorul e o problema cartela se imperecheaza doar cu rec dat de la digi


  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai de aceea intreb pentru ca altfel as fi cumparat deja un receiver performant.

    Trebuie sa existe o posibilitate de a prinde posturile romanesti in Elvetia.

    Pana la urma pot sa renunt la Digi dar din cate stiu posturile romanesti sunt codate si nu stui cum sa procedez altfel decat platind un abonament la un provider din Romania.

    Orice fel de informatie care m-ar putea ajuta este binevenita.

    Cu stima,

    Sorin

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg ce vrei sa spui , ca hss1160 e echivalent cu antena de 60cm , corecteaza-ma daca gresesc . Ar trebui sa intre bine digi cu antena de 80cm in locatia ta daca e reglata bine . Nu e greu sa pui o antena dar nici usor . trebuie sa ai cat de cat cunostinta de cauza si multa rabdare . Mai bine chemi un instalator in situatia ta , si el ingheata dar pe bani . Bafta .

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te-ai plictisit apeleaza la o firma de sateliti si ai rezolvat problema.
    PS:eu am montat in Elvetia digi si antena era de 80 cm si merge brici.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default antena

    In ce zona a Elvetiei stai?
    Daca stai pe langa Basel poate te ajut cu cineva,de acolo.
    Mai poti lua un receiver free,care sa fie testat inainte la cineva ,descarcate canalele, si apoi intrat pe Thor si prins satelitul. Intelsatul este la 0,2 gr si Digi se prinde chiar daca prinzi Thorul.Daca vrei mai multe amanunte scrie un pm

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut eu o gresala. Voiam sa spun ca antena mea Selfsat H10D2 este echivalentul unei antene clasice cu dimensiunile de 600 x 600 x 500 mm.





    Sorry.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    fati un abonament acolo cu cartela originala si intra in sharing cu ia faci schimb de lini si vezi digi,max.foccus,dolce ,tot ce vrei

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default




    Aha , acum am inteles , pai nu e buna , tre sa iei o antena offset sau echivalentul Selfsat la 80cm , hai 70cm reglata bine va merge . Din cate stiu eu antenele astea plate au randament foarte prost , sunt facute pentru astra - hotbird in special . O antena clasica e recomandata pentru digi , daca nu ai voie s-o pui pe cladire uitate prin jur , in gradina , pe acoperis sa nu se vada .....poti s-o duci si 60m cablu distanta si va merge . Totusi ti-ar trebui macar un satfinder , mai sunt antene pe acolo , in ce directie sunt montate ?

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hellios View Post
    DigiTV se poate prinde in Elvetia si cu un alt receptor in afara de cele de la ei?
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ce solutii exista pentru a avea DigiTV in Elvetia?

    Deja am un receiver (original Digitv): HSS-1160NA si o antena parabolica plata: SELFSAT H10D2 TWIN LNB (Dual Output) - 475 mm x 259 mm x 74 mm - Dual Linear - 33dBi at 12.7 GHz... si nimic.

    Aveti idee daca DigiTV se poate prinde si cu un alt receptor in afara de cele pe care le iei la pachet de la ei?

    M-am cam saturat sa stau in frig... si sa misc milimetru cu milimetru in sus si in jos si stanga dreapta.

    Trebuie sa fie si o alta modalitate mai simpla... poate cu un cautator de semnal si un un receptor mai performant... ceva.

    De unde am luat antena mi-au spus ca HSS-1160NA este echivalentul unei antene clasice cu dimensiunile de 600 x 600 x 500 mm ceea ce eu zic ca merge...cam la limita.

    Multumesc
    Sorin

    deci daca esti baiat destept ....poti sa faci urmatoarele :

    te informezi umpic si prin alte parti ...iti construiesti un jtag ...iei datele necesare de pe receptorul care deja il ai si cu acele date poti folosi cartela in orice receptor ce are la baza linux ...adia ceva gen DREAMBOX ...asa cred ca ii zice ! ...mai mult nu zic cred ca deja am depasit limita bunlui simt pe acest forum ...

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare tuturor...
    Am prin casa un strong str4155, firmware 1.00- oct. 2001.....
    ce tre sa-i fac sa-l pot folosi pe digi?se poate?
    stiu ca au aparut variante mai noi de soft, dar cu ce programe se poate face rescrierea, care softuri au fost testate....

    sunt incepator intr-ale "satelitilor"....
    am tot citit pe forum, dar nu m-am lamurit...
    multumesc frumos...

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Bk

    Salutare la toti,
    BK si RSA se poate extrage dintr-o cartela de la GIGI numai daca este activata?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top