Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Porturi Dm500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Porturi Dm500

    Buna seara!
    Cine stie in ce fisierele se pot schimba porturile dreamului. Ex: 21 in 2121, 23 in 2323, 80 in 8080, deci..,daca dau telnet pe un IP fix sa ma arunce pe telnet pe portul 2323 pe dreambox, nu pe 23. Deci vreau sa raspunda dreamul pe telnet pe portul 2323 nu pe 23.Sper ca am fost destul de clar. Daca nu astept intrebari.

    Merci de help,


    ZZZZ

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta o faci in router, cauta acolo functia "Port Triggered".

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Asta o faci in router, cauta acolo functia "Port Triggered".
    Nu vorbesc de fowardare de porturi ci de configurarea serviciilor pe alt port.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca nu ai IP routabil pe dream.
    Multe din porturile acelea NU se pot schimba (sunt implicit setate in enigma).
    Solutia este tot routerul (unul care sa stie forward de la un port de pe ip extern la alt port de pe ip intern).
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adison View Post
    Banuiesc ca nu ai IP routabil pe dream.
    Multe din porturile acelea NU se pot schimba (sunt implicit setate in enigma).
    Solutia este tot routerul (unul care sa stie forward de la un port de pe ip extern la alt port de pe ip intern).
    Inteleg, dar am 2 dreamuri...si vreau cateodata sa intru de afara...din internet pe ambele...cu telnet ftp sau ce o fi...port fowarding nu poti face pe un anumit port spre 2 ipuri interne diferite.

    Solutii?

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    User/pass diferite ?
    In God I trust . All others pay cash .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai se face asa:
    IP extern port 2323 -> forward IP intern1 port 23
    IP extern port 2324 -> forward IP intern2 port 23
    etc.
    Numai ca nu toate routerele pot face asta. Unele forwardeaza doar PORT->ACELASI PORT Intern
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adison View Post
    Pai se face asa:
    IP extern port 2323 -> forward IP intern1 port 23
    IP extern port 2324 -> forward IP intern2 port 23
    etc.
    Numai ca nu toate routerele pot face asta. Unele forwardeaza doar PORT->ACELASI PORT Intern
    Merci, nu m-am gandit la asta, nu trebuie ca portul sursa sa fie egal cu portul destinatie.
    Deci am configurat asa:

    IP extern port 23 -> foward 192.168.0.5 port 23
    IP extern port 2323 -> foward 192.168.0.6 port 23

    Si e OK, idem facut si pt ftp 21 si pentru web port 80.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma bucur ca ti-a mers.
    Acum studiaza fisierul /etc/inetd.conf (pe imagine pli exista, nu stiu pe restul imaginilor)
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top