Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela digi pe decodor focus

    stie cineva cum sa fac sa mearga o cartela digi pe un decodor focus (kaon)?

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    stie cineva cum sa fac sa mearga o cartela digi pe un decodor focus (kaon)?

    nu merge
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am probleme cu actualizarea software la hyundai hss1160na si ma gandeam ca poate pot sa renunt la conserva si sa folosesc kaonu

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default ....

    Poti folosi Kaonul pt orice altceva numai pt DIGI nuuuuuuuuuuu!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    am probleme cu actualizarea software la hyundai hss1160na si ma gandeam ca poate pot sa renunt la conserva si sa folosesc kaonu
    E un thread sticky pe sectiunea DTH cum se face actualizare software....
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    cine a zis ca nu se poate folosi kaonul pt digi?....

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate dar e mai greu,trebuie pus jtag pe hyundai si scos rsa si bka si apoi puse in kaon

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paduraru View Post
    se poate dar e mai greu,trebuie pus jtag pe hyundai si scos rsa si bka si apoi puse in kaon
    cum?eu din cate stiu pe kaonul de la focus merge doar conax.....(glumeam,eu m0am referit la cu totul altceva)

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    bacau
    Posts
    632
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi merge pe orice kaon cu / fara titrare.
    Dar cartela digi na2/3 in cam nagra merge(cu paired to...),dar in cam conax...never.
    FOCUS-UPC;RCS-digital cablu;Digi Net;Digi mobil;BAYERN MUNCHEN &ACMILAN;
    .de

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista o solutie simpla pentru a functiona cardul DIGI in Dreambox ?
    Dreambox 7000, Humax 5400, Dreambox 800

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista, nu e simpla dar deja ai schimbat sensul topicului...De pe receptorul cu care a fost imperecheat cardul trebuie extras box id....
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    greenwich
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    dar de ce trebuie neaparat sa mearga cu cartela cand poate merge fara cartela?!...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate am inteles eu gresit dar pentru sharing nu este de bun simt un card local?
    Dreambox 7000, Humax 5400, Dreambox 800

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top