Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptorul dublu

    Am facut toate legaturile la receptorul dublu,dar nu imi merge in camera receptorul IR .Nu se aprinde nici un led,cablul este unul de telefonie cu 4 fire origial.Unde trebuie sa intru in menu.Poate sa vb. cineva pe messenger cu mine.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am unu tot dublu, vezi daca ai sertizat bn la capete, paote e bine sertizat da strange si mai tare mufele ca am patit si eu. Apoi dupa ce ti se aprinde ledu verde la adaptor apesi pe butonu de pornire a telecomenzii dupa care cu telecomanda TVului cauti frecventa pe banda UHF si vei gasi imaginea. Daca nu esti sigur ca sa aprins receptorul virtual te duci la conserva si muti SCART de la prima camera SCART a recului la a 2a camera a SCARTULUI. daca vrei sa vb cautama pe mess id maximov2006.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    eu am unu tot dublu, vezi daca ai sertizat bn la capete, paote e bine sertizat da strange si mai tare mufele ca am patit si eu. Apoi dupa ce ti se aprinde ledu verde la adaptor apesi pe butonu de pornire a telecomenzii dupa care cu telecomanda TVului cauti frecventa pe banda UHF si vei gasi imaginea. Daca nu esti sigur ca sa aprins receptorul virtual te duci la conserva si muti SCART de la prima camera SCART a recului la a 2a camera a SCARTULUI. daca vrei sa vb cautama pe mess id maximov2006.
    Nustiu cum vine cu bucla in spate,imi poti da o imagine.te rog frumos.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Am facut toate legaturile la receptorul dublu,dar nu imi merge in camera receptorul IR .Nu se aprinde nici un led,cablul este unul de telefonie cu 4 fire origial.Unde trebuie sa intru in menu.Poate sa vb. cineva pe messenger cu mine.
    Pai daca ii de telefonie inseamana ca ii mufat la un capat intr un fel si la celalalt capat culorile
    sunt inversate , deci nu are cum sa ti mearga , tu ai nevoie ca sa iti fie mufat cablul la ambele capete la fel .
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Peti sat View Post
    Pai daca ii de telefonie inseamana ca ii mufat la un capat intr un fel si la celalalt capat culorile
    sunt inversate , deci nu are cum sa ti mearga , tu ai nevoie ca sa iti fie mufat cablul la ambele capete la fel .

    am vb eu cu baiatul, tb sertizat bine i-am explicat.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    am vb eu cu baiatul, tb sertizat bine i-am explicat.
    Problema rezolvata.Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top