Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts Thanks / Likes

    Default to get discovery in intersat

    Help me please,

    how to get discovery/animal planet etc in Intersat receiver model no SDR3000IR please.

    thank you.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts Thanks / Likes


    I've been tired of searching on the net the software upgrade for this brand of receivers. Take my advice, convert your receiver to Startrack or Powersky just like what I did to my friend's Intersat SDR -2500 receiver (3 nos.). I have converted it to Startrack World in Box 1 thru Jtag. It's quite a lengthy process to me which includes research, making my own simple JTAG interface cable and an access to the PCB of receiver to get the info of CPU and the flash memory chip.



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Subtitrare Discovery? Discovery RO a intrat pe TP7 ...
    By dondos in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 43
    Last Post: 13th July 2006, 20:09
  2. intersat 2700 reciever
    By jasmith in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 6th July 2006, 02:26
  3. Replies: 0
    Last Post: 5th September 2005, 00:58
  4. Discovery on intersat-please help
    By chandy in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 17th August 2005, 19:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top