Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking DM800 lista de canale

    cum stergem si curatam total o lista de canale ...
    dupa 2 3 incarcari , in care am sters totusi satellites.xml si tot ce era in /etc/enigma2
    tot imi apar dubluri la satellites unde 1w este de 2 ori 0.8 idem si nu numai....
    anumie servici dau erori gen service not found (sid not found in pat) sau asha ceva...

    deci cum se curata totusi o lista de enigma 2 si cum trebuie corect pusa in dm800?

    multumesc in avans....

  2. #2
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    cum stergem si curatam total o lista de canale ...
    dupa 2 3 incarcari , in care am sters totusi satellites.xml si tot ce era in /etc/enigma2
    tot imi apar dubluri la satellites unde 1w este de 2 ori 0.8 idem si nu numai....
    anumie servici dau erori gen service not found (sid not found in pat) sau asha ceva...

    deci cum se curata totusi o lista de enigma 2 si cum trebuie corect pusa in dm800?

    multumesc in avans....

    Sal ,

    de cite ori am zis " service not found " baga bine ochi cum tzi setat la lnb-ri si ce ai acolo si in xml de la satzi

    Si ai sa vezi ca mere

    Bafta

    @+

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am h-h mah:P) nu e vb de aia, aia nu explica de ce am tat de 2 ori intelsat si 2 ori thor
    sau mai stiu io care, ca si cum sar pune o lista peste alta

    nu se pot sterge in totalitate si pusa una noua?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok deci macar o lista la zi (atat SD cat si HD 30w -42e ...->>>) daca se poate va rog pt enigma2 sa uploadeze cineva...
    multumesc

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    ok deci macar o lista la zi (atat SD cat si HD 30w -42e ...->>>) daca se poate va rog pt enigma2 sa uploadeze cineva...
    multumesc
    Cauta pe net. [email protected] cu data cit mai recenta.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    ok deci macar o lista la zi (atat SD cat si HD 30w -42e ...->>>) daca se poate va rog pt enigma2 sa uploadeze cineva...
    multumesc

    Aici gasesti vreo 3 diferite.

    Problema cu dublura in lista am avut-o si eu cu Thor si Sirius.
    Cred ca se trage de aici:
    <sat name="Thor 3/5/Intelsat 10-02 (0.8W)" flags="1" position="-8">
    In unele satellites.xml apare -10 sau la Sirius 48 si respectiv 50.
    Banuiesc ca ai scanat o data cu -8 in sat.xml si apoi cu un -10 si de aceea apare Thor de 2 ori.
    Eu am rezolvat cu .xml de aici satellites-xml.eu dupa care am sters complet Thor din lista si am scanat din nou.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    In unele satellites.xml apare -10 sau la Sirius 48 si respectiv 50.
    Banuiesc ca ai scanat o data cu -8 in sat.xml si apoi cu un -10 si de aceea apare Thor de 2 ori
    Conform Kingofsat, pune in satellites.xml separat Thor 3-5 la 0.8w si Intelsat 1w. La fel Sirius 4 4.8E. La 5.0E este Astra 1C, Sirius 3, Thor2. Sunt totusi sateliti diferiti.
    De ce nu incercati cu Dreamset 2.20? Iti face listele cum vrea muschiul tau direct de pe kingofsat.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu prefer sa fac asa ... plec de la ultima imagine GP2 ... evident contine o definitie Satelites.xml la zi ! scanez total lista de sateliti care ma interesaza si pe care am definit-o conform tipului de antena ( switch, H-H , d 1.2 ) ...import aceast set de settings in DreamboxEdit ... creez in 10 minute listele de favorite ... export settings-urile noi spre DM800 ... si gata ! fara dubluri ..fara canale inexistente !

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,601
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    eu prefer sa fac asa ... plec de la ultima imagine GP2 ... evident contine o definitie Satelites.xml la zi ! scanez total lista de sateliti care ma interesaza si pe care am definit-o conform tipului de antena ( switch, H-H , d 1.2 ) ...import aceast set de settings in DreamboxEdit ... creez in 10 minute listele de favorite ... export settings-urile noi spre DM800 ... si gata ! fara dubluri ..fara canale inexistente !

    fii darnic in luna cadourilor si da ne si noua scan ul tau..
    promit ca mi fac ghetele!

  10. #10
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    Conform Kingofsat, pune in satellites.xml separat Thor 3-5 la 0.8w si Intelsat 1w. La fel Sirius 4 4.8E. La 5.0E este Astra 1C, Sirius 3, Thor2. Sunt totusi sateliti diferiti.
    De ce nu incercati cu Dreamset 2.20? Iti face listele cum vrea muschiul tau direct de pe kingofsat.
    Asta-i o mare tampenie dupa parerea mea. Pentru 0,2 grade nu merita, ca nu dispare semnalul. E ca si cum as face liste separate pentru Astra 1 E si 1F, ca tot sunt sateliti diferiti.
    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    fii darnic in luna cadourilor si da ne si noua scan ul tau..
    promit ca mi fac ghetele!
    N-ai ce face cu ele. Scanarea de la Cluj nu se potriveste cu cea din Bucuresti.
    In alta ordine de idei, orice lista de canale e dependenta de locul de unde s-a facut scanarea si dimensiunea antenei, asa ca cel mai sigur e sa o faci cu mana ta. Bineinteles, daca ai o antena motorizata si vrei sa acoperi cat mai multi sateliti, atunci e cam mult de lucru.
    Eu folosesc setinguri @licra pe care le modific dupa cum doresc. Se apropie mai mult de dorintele mele. Cred ca si cele ale lui @firstzipper sunt OK, dar ordonarea buchetelor cu KIDS la inceput nu e pe gustul meu si as munci cam mult.
    Exista ceva ce nu se potriveste prea bine in setari in legatura cu 1W si 5E si mie nu-mi iese intotdeauna, dar dupa mai multe incercari se rezolva. Important e ca in satellites.xml sa fie aceleasi date ca in Tuner configuration (eventual un restart), iar satelitul respectiv sa fie activ.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci in final a ramas intre @mihaip si @satelescu daca stau la cluj....
    @chooleen totusi ce n-am inteles eu e cum pot face un fine tune , lasat motorul usals , nu prin chiar tot....

  12. #12
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am observat si eu ca nu merge chiar snur USALS la DM800.
    Solutia? Nu mai lasa pe simple. Alege advanced, LNB1, DiSEcQ = 1.2, use USALS for this sat > NO, si introduci numarul memoriei.
    Mergi la Positioner setup si alegi TUNE pentru satelitul dorit (predefined transponder) si apoi cauti manual satelitul cu pricina. Dupa ce ai reglat antena pe el, il memorezi la pozitia aleasa la pasul anterior.
    Faci asta pentru toti satelitii doriti.
    N-am incercat, dar cred ca e posibil ca aceste setari sa fie salvate pentru a nu mai le reface pe viitor. In /etc/enigma2 exista un fisier settings (fara extensie). Daca il editezi ai sa vezi in el ceva de genul:

    ...
    ...
    config.timezone.val=(GMT+02:00) Bucharest
    config.Nims.0.diseqcMode=positioner
    config.Nims.0.powerMeasurement=false
    config.Nims.0.latitude=44.100
    config.Nims.0.advanced.sats=3590
    config.Nims.0.advanced.sat.3590.rotorposition=10
    config.Nims.0.advanced.sat.3590.usals=false
    config.Nims.0.advanced.sat.3590.lnb=1
    config.Nims.0.advanced.sat.600.rotorposition=31
    config.Nims.0.advanced.sat.600.usals=false
    config.Nims.0.advanced.sat.600.lnb=1
    config.Nims.0.advanced.sat.705.rotorposition=27
    config.Nims.0.advanced.sat.705.usals=false
    config.Nims.0.advanced.sat.705.lnb=1
    config.Nims.0.advanced.sat.570.rotorposition=32
    config.Nims.0.advanced.sat.570.usals=false
    config.Nims.0.advanced.sat.570.lnb=1

    ...
    ...

    Banuiesc ca daca se pune acest fisier intr-o imagine noua, setarile vor fi OK.
    Atentie! In acest fisier mai exista si alti parametri (de ex. skin, videomode) care daca nu sunt sau nu pot fi respectati exista posibilitatea ca imaginea sa aiba de suferit (crash, freeze, etc.), ca atare, cine vrea sa incerce aceasta metoda e mai bine sa editeze fisierul nou, adaugand liniile config.Nims din fisierul vechi.
    Succesuri!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    ok deci recomand la toata lumea dreamset 2.20 de aici...

    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=68628


    super super tare))
    stie tot!)

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.
    repune pls pe zshare sa undeva , ca aici numa dictionary pc si free loto vad:P)

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge link0ul la setari..poate nu era necesar si configul de cccam.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top