Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Pay per view - dish


    Buna,
    Poate cienva imi poate da mai multe informatii.. recent am setat antena pe dish si toate canalele pe pay per view (satellite echostar 10.11) nu sunt accesibile; este nevoie de o setare speciala sau care este cauza?
    Merci,
    Mirela

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce-ti apare pe ecran? ce receiver ai? nu ne spui si tu doua cuvinte despre tine !

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by mirellaca View Post
    Buna,
    Poate cienva imi poate da mai multe informatii.. recent am setat antena pe dish si toate canalele pe pay per view (satellite echostar 10.11) nu sunt accesibile; este nevoie de o setare speciala sau care este cauza?
    Merci,
    Mirela
    Bine ai venit dar da si tu ceva detali ca asa e cam greu sa te indrume lumea pe aici........
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cerna View Post
    ce-ti apare pe ecran? ce receiver ai? nu ne spui si tu doua cuvinte despre tine !
    Merci, tocmai am reusit sa prindem si aceste canale pay per view.. daca cineva mai are aceasta problema.. deci am un receiver Ultra ViewSat si am scanat si satelitul EchoStar 9 unde se gaseau aceste canale.. avusesem informatia cum ca dish aici in Montreal se prinde pe EchoStar 10/11..
    Merci de suportul tuturor,

  6. #6
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirellaca View Post
    Merci, tocmai am reusit sa prindem si aceste canale pay per view.. daca cineva mai are aceasta problema.. deci am un receiver Ultra ViewSat si am scanat si satelitul EchoStar 9 unde se gaseau aceste canale.. avusesem informatia cum ca dish aici in Montreal se prinde pe EchoStar 10/11..
    Merci de suportul tuturor,
    este si pe 119 (ecostar 7) o parte de ppv

    uite aici gasesti lista de pe viewsatul meu:
    http://rapidshare.com/files/16936564...00319.zip.html
    Este scanat eco7 eco 10 , nimiq1 si cred ca si globecast.
    sper sa te ajute

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    este si pe 119 (ecostar 7) o parte de ppv

    uite aici gasesti lista de pe viewsatul meu:
    http://rapidshare.com/files/16936564...00319.zip.html
    Este scanat eco7 eco 10 , nimiq1 si cred ca si globecast.
    sper sa te ajute
    Merci, ok am sa caut si pe echoStar7..ca am vazut ca aveam semnal..! Insa am o intrebare, ca doar ce am intrat in aceasta "lume" ..acest fisier care se gaseste in arhiva "channel_000319.cha" ce trebuie sa fac cu el? il incarc cumva pe receiver, unde exact? este o lista cu canalelel tale din favorite? se poate inregistra undeva? ca pana acum am tot pierdut timpul cu inregistratul canalelor in favorite..nu stiam daca resetez, pierd totul..
    A, si inca ceva.. inainte aveam subtitle activ, dupa ce am activat PPV nu mai am deloc..este posibil sa fi dezactivat din optiuni afisarea subtitrarii?
    Merci!

  8. #8
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirellaca View Post
    Merci, ok am sa caut si pe echoStar7..ca am vazut ca aveam semnal..! Insa am o intrebare, ca doar ce am intrat in aceasta "lume" ..acest fisier care se gaseste in arhiva "channel_000319.cha" ce trebuie sa fac cu el? il incarc cumva pe receiver, unde exact? este o lista cu canalelel tale din favorite? se poate inregistra undeva? ca pana acum am tot pierdut timpul cu inregistratul canalelor in favorite..nu stiam daca resetez, pierd totul..
    A, si inca ceva.. inainte aveam subtitle activ, dupa ce am activat PPV nu mai am deloc..este posibil sa fi dezactivat din optiuni afisarea subtitrarii?
    Merci!
    da , daca incarci lista asta pierzi tot ce ai acum in favorite.
    mai bine seteaza receiverul si scaneaza tu si ecostar 7 si 10
    iar daca nu reusesti atunci poti incerca lista.

    Dar poti face si altceva: pui un usb in port , mergi in menu , system information , receiver upgrade. aici dai ok pe channel si asta iti pune fisierul tau cu tot ce ai scanat pe usb.

    il poti salva pe calculator si edita cu channel master ( il gasesti pe net, e free)

    Dupa care il poti pune inapoi dar nu mai alegi obtiunea channel ci alegi USB si de acolo selectezi fisierul respectiv. Sau poti sa il pui pe al meu testezi si dupa aceea sa il repui pe al tau.

    "Favorites" deobicei ar trebui sa il faci cind totul e setat si merge bine altfel risti sa o iei de la capat si cam ia timp.

    Ptr Closed Caption:
    apesi F4 (tasta albastra) sageata sus ,
    si selectezi sa fie pe ON. faci la fel si cu televizoru
    Nu toate posturile au CC (subtitrare)

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by raducosmin View Post
    da , daca incarci lista asta pierzi tot ce ai acum in favorite.
    mai bine seteaza receiverul si scaneaza tu si ecostar 7 si 10
    iar daca nu reusesti atunci poti incerca lista.

    Dar poti face si altceva: pui un usb in port , mergi in menu , system information , receiver upgrade. aici dai ok pe channel si asta iti pune fisierul tau cu tot ce ai scanat pe usb.

    il poti salva pe calculator si edita cu channel master ( il gasesti pe net, e free)

    Dupa care il poti pune inapoi dar nu mai alegi obtiunea channel ci alegi USB si de acolo selectezi fisierul respectiv. Sau poti sa il pui pe al meu testezi si dupa aceea sa il repui pe al tau.

    "Favorites" deobicei ar trebui sa il faci cind totul e setat si merge bine altfel risti sa o iei de la capat si cam ia timp.

    Ptr Closed Caption:
    apesi F4 (tasta albastra) sageata sus ,
    si selectezi sa fie pe ON. faci la fel si cu televizoru
    Nu toate posturile au CC (subtitrare)

    Merci inca odata pt. detalii si promptitude .. m-ai ajutat sa salvez destul de timp.. ca marche cu subtitrarea.. e super.. restul am sa testez maine de acum..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top