Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: DigiAlb HD

  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DigiAlb HD

    calitatea semnalului foarte mica ! sa fie o cauza locala sau in zona de nord a tarii ...asta este situatia ? pe o antena de 0.9m Al ...calitate 18-22% ...in zona Huedin si Cluj !

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    calitatea semnalului foarte mica ! sa fie o cauza locala sau in zona de nord a tarii ...asta este situatia ? pe o antena de 0.9m Al ...calitate 18-22% ...in zona Huedin si Cluj !
    salut!

    la ce te ajuta? ai card oficial si box?

    din cate stiu eu nu merg in share.. gresesc?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici la mine nu merge pe share asa ca nu te ajuta cu nimic

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da asa-i ...dar cu Diablo ! merg si inca fosrte bine doar ca nu ma impac cu ideea ca pot sa le vad doar cu o antena de 1.5m ...si chiar si pe asta cu mici probleme ! Oricum emisia lor este mizerabila ... 6 canale in DVB-S2 pe un transponder cu SR 22500 .... mizerie curata ! un fel de HD albanez

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Da asa-i ...dar cu Diablo ! merg si inca fosrte bine doar ca nu ma impac cu ideea ca pot sa le vad doar cu o antena de 1.5m ...si chiar si pe asta cu mici probleme ! Oricum emisia lor este mizerabila ... 6 canale in DVB-S2 pe un transponder cu SR 22500 .... mizerie curata ! un fel de HD albanez
    merg cu Diablo cele SD ,HD-urile nu merg ...........in sud semnalul e foarte bun

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Da asa-i ...dar cu Diablo ! merg si inca fosrte bine doar ca nu ma impac cu ideea ca pot sa le vad doar cu o antena de 1.5m ...si chiar si pe asta cu mici probleme ! Oricum emisia lor este mizerabila ... 6 canale in DVB-S2 pe un transponder cu SR 22500 .... mizerie curata ! un fel de HD albanez
    Vrei sa spui Diablo Cam rev. 2.3 ?
    Rapidist pur singe...

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Evident 2.3 merg brici canalele din C+Nordic ...DigiAlb ... sexoasele si o parte din PW cele in CW !

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Evident 2.3 merg brici canalele din C+Nordic ...DigiAlb ... sexoasele si o parte din PW cele in CW !

    canalele digital alb hd nu merg cu diablo 2.3

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    underworld 1.48 ! merge sd si hd ! toate canalele de la 0.8w !

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    underworld 1.48 ! merge sd si hd ! toate canalele de la 0.8w !
    pe 0.8 w ..ok.... hd+sd ..........pe 16w ok .....doar....... sd .....cele hd nu merg

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip
    calitatea semnalului foarte mica ! sa fie o cauza locala sau in zona de nord a tarii ...asta este situatia ? pe o antena de 0.9m Al ...calitate 18-22% ...in zona Huedin si Cluj !

    Nu stiu din ce motiv n-ai semnal suficient pe trp.DigiAlb HD{Eutelsat W2-16E},dar l-am verificat cu antena toroidala,si uite semnal am:





    pe linga semnal suficient,Diablo are "speraclu" si pentru acest pachet,cum bine spuneai!

    satelescu

    ps-
    Quote Originally Posted by mesteru222
    merg cu Diablo cele SD ,HD-urile nu merg
    Merg si HD-urile,precum poti vedea din poza!

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Asa sa fie oare ...

    Pai ce ne arati tu acolo este un transponder SD de la DigiAlb ... cu SR 27900 ! transponderul HD de la DigiAlb este ...10975 H DigitAlb DVB-S2 MPEG-4/HD Conax 22500-4/5 .... pe asta am eu probleme ... la Lunca Visagului comuna Poieni ...la doi pasi de Huedin !
    P.S. acolo am o antena de 0.9 Al ...

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip
    Pai ce ne arati tu acolo este un transponder SD de la DigiAlb ... cu SR 27900 ! transponderul HD de la DigiAlb este ...10975 H DigitAlb DVB-S2 MPEG-4/HD Conax 22500-4/5 .... pe asta am eu probleme ... la Lunca Visagului comuna Poieni ...la doi pasi de Huedin !
    P.S. acolo am o antena de 0.9 Al ...
    Nu prea urmaresc programele TV,cu atit mai putin pachetul DigiAlb,dar cind am citit topicul tau mi-a atras atentia problema cu semnalul de pe Eutelsat W2.Drept urmare am verificat semnalul pe acest satelit,fara sa stiu precis la ce te referi,adica transponderul de care vorbesti acum,10975 H,22500,4/5.Prin urmare am scanat un transponder care imi indica pachetul DigiAlb,fara sa stiu care pachet e in SD si care in HD.Insa lista cu programe din poza imi arata ca sint ambele feluri de transmisiuni.
    Dupa raspunsul tau de acum,fiind mai precis,am purces la scanarea transponderul cu pricina,si iata ce-am obtinut cu acelasi sistem de receptie{antena toroidala,recp.Vanatge} si valoarea semnalului:

    10975 H DigitAlb DVB-S2 MPEG-4/HD Conax 22500-4/5


    lista cu programe HD si primul{DigiAlb HD-1}deschis de Diablo


    Nu pot stii din ce motive semnalul e asa de scazut pe acest pachet in zonele mentionate.Sper sa afli tu insuti cauza.Mi-am permis sa semnalez ce receptionez la Cluj.Poate e de ajutor si altora,sper.

    satelescu

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    digialb1 e free ,nu stiu din ce motive ,dioblo nu deschide digialb hd 'deocamdata'

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default DigitAlb Satellite Receiver help needed

    Buna ziua,
    detin un DigitAlb Satellite Receiver Conax Cass Embedded din Albania impreuna cu un card original Conax si cu abonament Oficial (nu HD).
    Nu stiu ce marca este aparatul dar pe el scrie ODS 3000C DVB. Nu este marca Opentel.
    In curand im termina abonamentul si fara abonament nu se vede nimic.
    Se pote face ceva macar sa vad canalele libere pe Hot Bird sau Eutelsat 2W?
    A doua intrebare este: In meniul aparatului nu pot sa stergi canale dar nici sa le sortezi?
    Va multumesc anticipat si gasesc folositor acest forum.
    Cu respect Dan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top