Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: salut

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Smile salut

    stiu ca am mai intrebat dar stie careva de unde iau un cablu null modem cu punii inversati in galati? si sincer sa fiu cu lucru manual nu le am ca sa-l fac ; multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    stiu ca am mai intrebat dar stie careva de unde iau un cablu null modem cu punii inversati in galati? si sincer sa fiu cu lucru manual nu le am ca sa-l fac ; multumesc
    uite aici o schema!
    si eu am avut nevoie de un cablu si l-am facut dupa schema de aici
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?p=530042
    tot ce iti trebuie un cablu de net de 1 m un pistol delipit si 2 mufe le gasesti la magazine de specialitate..
    tot ce trebuie sa faci e sa lipesti firele cum sunt in schema... it's easy.. doar vointa sa fie

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Marian** View Post
    ... si sincer sa fiu cu lucru manual nu le am....
    printeaza sau deseneaza schema si mergi la un depanator tv sau de GSM .

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default si totusi..

    eu am un cablu cu mufe tata. Pot sa scot mufele tata si sa lipesc firele la mufe mama?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, dar in oglinda, astfel incat firul pe care-l dezlipesti de pe pinul 2 sa-l pui tot pe 2 pe cealalta mufa (vezi ca de obicei sunt numerotati pinii pe mufa, dar scrisul e foarte mic).
    KSC-570[12.01.A5]/Invacom 0,3dB/1,4m Al/ SRT V-50/ 18'/vizibilitate 62E-30W/ lat. 44.85N, long. 24.87E + DolceTV cu antena lui Digi. NOU! Acum cu montura polara ca sa vad 16E-ul!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by k-mel View Post
    da, dar in oglinda, astfel incat firul pe care-l dezlipesti de pe pinul 2 sa-l pui tot pe 2 pe cealalta mufa (vezi ca de obicei sunt numerotati pinii pe mufa, dar scrisul e foarte mic).
    aha si dupa ce la o mufa pun exact firele cum erau la mufa tata, la cealalta mufa le lipesc in cross nu? adik de la 2 la 3 la 3 la 2 si etc

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, exact.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Galati
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Da, exact.
    ok, ms pt ca m-ati ajutat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top