Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm7020si diabolic

    Offf. Dupa ce am mai albit umpic incercand sa setez motorul, sa pun RDI settings, si sa conving motorul sa se duca unde vreau eu, acum alta durere de cap.

    M-am trezit cu niste dungulite subtiri albe-negre verticale pe TV. Am restartat scula, booteaza umpic si dupa aproximativ 10 de incarcat imaginea, imi apar dungulitele. Acelasi lucru il face si cu pli, si cu gp, si cu nabile....si cu sif

    Ma dispera
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Offf. Dupa ce am mai albit umpic incercand sa setez motorul, sa pun RDI settings, si sa conving motorul sa se duca unde vreau eu, acum alta durere de cap.

    M-am trezit cu niste dungulite subtiri albe-negre verticale pe TV. Am restartat scula, booteaza umpic si dupa aproximativ 10 de incarcat imaginea, imi apar dungulitele. Acelasi lucru il face si cu pli, si cu gp, si cu nabile....si cu sif

    Ma dispera
    Fii fericit altii au Patretele si Cubulete
    Sfatul meu:
    Sa-ti faci un SETTING personalizat,ceva sa te reprezinte ,nu ceva ce ti se impune
    Si vei fii Fericit, o sa ducii dorul dunguliitelor a cubuletelor si a patrezelelor

    Nu-MAI Bine, MAI Incolo

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    M-am trezit cu niste dungulite subtiri albe-negre verticale pe TV. Am restartat scula, booteaza umpic si dupa aproximativ 10 de incarcat imaginea, imi apar dungulitele. Acelasi lucru il face si cu pli, si cu gp, si cu nabile....si cu sif

    Ma dispera
    pacat ca au trecut doar 3 saptamani de cand l-ai cumparat si a si cedat ( poate este doar o problema software ).. vroiam sa cumpar eu receptorul dar am stat cam mult pe ganduri . sper sa ai noroc si sa te poti bucura de el , bafta .

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Offf. Dupa ce am mai albit umpic incercand sa setez motorul, sa pun RDI settings, si sa conving motorul sa se duca unde vreau eu, acum alta durere de cap.

    M-am trezit cu niste dungulite subtiri albe-negre verticale pe TV. Am restartat scula, booteaza umpic si dupa aproximativ 10 de incarcat imaginea, imi apar dungulitele. Acelasi lucru il face si cu pli, si cu gp, si cu nabile....si cu sif

    Ma dispera
    Da si tu mai multe detalii. Are CF, USB stick, HDD? Unde pui imaginea? In memoria interna? Cablul SCART l-ai verificat?
    Inteleg ca ingheata in timp ce porneste?

  5. #5
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am avut decat un stick usb pe el. Boota ok si de pe intern si de pe stick. Azi am bagat smotru prin casa si n-am avut timp de TV. Era pe 19E bine mersi. Cand am facut o pauza am observat ca am pe tv dungi albe si negre verticale. I-am dat restart, a inceput sa incarce GP (intern), dupa maxim 10 secunde, aceleasi dungulite. Am pus imagine noua pli, acelasi lucru. Apoi Nabilo, la fel...Sif la fel

    Am scos stickul, am schimbat cablul scart, am schimbat si slotul scart, la tv, nde ntra mufa. Nimic Booteaza si dupa 10 secunde de incarcat imaginea apare ecranul respectiv
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apoi daca nu vrea nici cum cu stick- las-al

    si pune imagiul in flash-

    vezi tu atunci ce se intimpla- poate a luat-o razna stickul-

  7. #7
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai am scos stick-ul...acum bootez normal....aceeasi faza o face...
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la incarcarea imaginii pe flash s-a intamplat ceva ! mai multa rabdare ! incarca imaginea prin serial , mai lasa-l dupa ce s-a incarcat inca vreo 2-3 minute ! apoi opreste-l din spate si lasa-l oprit vreo 10 min ,dupa care te poti folosi de el ! configureaza imaginea pe flash , apoi treci mai departe ! este mai bun un CF decat un stick USB !
    din pacate am patit si eu , si dupa aceste figuri repetate , singurele imagini care mai merg fara probleme in flash sunt GEMINI 4,5 si SIF TEAM 1,91 ! am povestit asta si celor de la dm-multimedia si au zis ca e flash-ul corupt si s-au instalat imagini nerecomandate sau nu s-a lucrat cu grija !
    inca mai am garantie in Austria , poate o sa il trimit de acum inainte !

    numai bine si bafta !


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Pai am scos stick-ul...acum bootez normal....aceeasi faza o face...
    eu ma referam sa i bagi flash Nou nu acel Boot image sa lasi

    Deci sa il faci fata mare - si dupa aceea sa pui imagiul- si Stiku sa il formatezi

    si dupa aceea poti sa il incerci din nou- sau lasi numai imagiul din flash

  10. #10
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam mult de ajutor. L-am lasat sa se odihneasca peste noapte (am stat cu ala micu', dm500, pornit, sa nu pierd peers-ii din cccam) iar dimineata facea la fel.

    I-am dat un 2nd stage flash prin serial si dupa aceea am incarcat Sif prin browser. Deocamdata e ok, s-a incarcat imaginea cum trebuie, desi la inceput, pentru vreo jumatate de secunda, iar au aparut dungulitele.

    Multam again de sfaturi. Numa' bine!
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand pui imaginea pe serial, e bine sa dai de 2-3 ori Flash Erase inainte de a da instala imaginea noua.

  12. #12
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dap, asa faceam la ala micu, la 500 insa acum, la DreamUP, nu imi mai apare butonul de flash erase, am doar doua butoane Flash si 2nd stage flash

    Multam
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  13. #13
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine imi spune si mie, please, ce directoare trebuie sa pun in lista, in FlashWizzard, la "SmartSettings copy from active image", ca sa preiau setarile cand instalez o imagine noua in CF/USB/HDD? Pun tot /var?

    Multam
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  14. #14
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu DM7020 Si diabolic cu doua probleme:

    1. In timpul noptii mi se reseteaza scula...indiferent de canalul pe care o las, dimineata ma trezesc cu DM pe Di*i pe canalul ProTV . Nu mi-a intrat nimeni in Dream, schimb parola saptamanal

    2. A doua problema e mai mult de antena, cred...nu reusesc sa prind zaharosul pe helassat. Prind toate canalele bulsatcom, canalele OTE, dar zaharosul pauza. Desi am semnal 87%, nu face lock pe TP-urile zaharoase.

    Vreo idee?

    Multam
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top