Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi spuneti va rog cum se instaleaza camd3-ul in db 500? l-am bagat in var/bin si am sters de acolo versiunea 781 care o aveam instalata inainte dar imi apare tot aia cand apas butonul albastru ca sa initiez camul. Mentionez ca versiunea 781 am instalat-o legand dream-ul direct la net nu prin ftp. Mersi!


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu personal iti zic sa-l lasti instalat versiunea veche si sa suprascrii cele doua fisiere care a venit cu versiunea de azi. nu te intereseaza pe tine ce scrie acolo ci numai sa functioneze.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-mi merge de nici un fel. am introdus cele doua fisiere dar degeaba. sunt disperat. pe net am gasit cu dream-ul versiunea 872. Asta imi apare in var/bin, tot aici am bagat si versiunea 874. in var/keys am bagat cheile si tot nu merg. Cam-urile trebuiesc doar bagate acolo(var/bin) sau trebuiesc si instalate?


  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    camul trebuie bagat in var/bin si dreptul de 777
    vezi cum se numeste camd3 al tau vechi si pui denumirea camd3 tau original la cel cu taquilla(trebuie sa aibe aceasi denumire cu camd3 tau vechi) dupa care ii dai dreptul de 777 si functioneaza
    bafta
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  6. #6
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daniel
    camul trebuie bagat in var/bin si dreptul de 777
    vezi cum se numeste camd3 al tau vechi si pui denumirea camd3 tau original la cel cu taquilla(trebuie sa aibe aceasi denumire cu camd3 tau vechi) dupa care ii dai dreptul de 777 si functioneaza
    bafta
    sau 755
    whitesnake.com

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit cu 777. Multumesc!


  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut treaba curata, am inlocuit executabilul si keyile, am redenumit camul in cam settings si merge de bubuie

    Dreambox RULEZZZ

    hehe,
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malm
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daniel
    camul trebuie bagat in var/bin si dreptul de 777
    vezi cum se numeste camd3 al tau vechi si pui denumirea camd3 tau original la cel cu taquilla(trebuie sa aibe aceasi denumire cu camd3 tau vechi) dupa care ii dai dreptul de 777 si functioneaza
    bafta

    HELP ! Explicati-mi si mie, ce este chestia asta cu "dreptul de 777", am bagat si eu camd3_874, si nu merge nimic pe hispasat!

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ca si eu m-am izbit de aceeasi problema
    Cand folosesti Ftp-ul (si ai copiat peste original cele 2 fisiere:camd3 si cel de key cu aceeasi denumire ca si vechiul fisier) dai click dreapta pe fisierul camd_3782 si la comanda attributes in tabel bifezi 775 iar apoi validezi.Reset cam si
    Vizionare placuta :P
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  11. #11
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Copiaza camd_3784 in /var/bin
    sterge vechiul camd_378x (ex. camd_3782) si redenumeste camd_3784 in camd_3782. Dupa aia din telnet dai comanda

    chmod 777 /var/bin/camd_3782
    exit

    intrii in blue panel, dai reset cam (butonul galben)
    si.... Evrika!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daniel
    camul trebuie bagat in var/bin si dreptul de 777
    vezi cum se numeste camd3 al tau vechi si pui denumirea camd3 tau original la cel cu taquilla(trebuie sa aibe aceasi denumire cu camd3 tau vechi) dupa care ii dai dreptul de 777 si functioneaza
    bafta
    Asa am reusit si eu,alte incercari in zadar! Acum nu ramane decat sa tina....
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    R.of Ireland
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg, si pe Hispa si pe Astra

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si pe dbox2,cu camd3874,nu am ancercat decat pe astra

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Au picat spaniolii ?
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 20th September 2006, 07:31
  2. Spaniolii & portughezii 100% !
    By LAURI in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 19th September 2006, 04:41
  3. Replies: 12
    Last Post: 30th August 2005, 16:55
  4. Au cazut si spaniolii
    By RDSLink in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th October 2004, 09:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top