Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post buna cum sa fac un patch...pe strong 4401

    care ma poate ajuta sa fac un patch pe un strong 4401 am cablu si calc simai in colo nu mai stiu ce trebuie sa fac va mutumesc

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    care ma poate ajuta sa fac un patch pe un strong 4401 am cablu si calc simai in colo nu mai stiu ce trebuie sa fac va mutumesc
    descarca softul de aici http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ro&p=10 este cel din data 03.07.2006 si programul ca sa incarci softul ITLINK339 din data 04.02.2007 dupa ce sa incarcat dai un reset din fabrica

  3. #3
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post dar

    deci trebuie sa legi strongu la calc prin cablu dar strongu trebuie pornit sau nu

  4. #4
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post dar

    deci trebuie sa legi strongu la calc prin cablu dar strongu trebuie pornit sau nu si daca poti sa imi dai toate detaliile ce program sa folosesc si de unde si altele multumesc

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default 4401

    deci de pe frocus upload cautal cu google iai cel mai nou soft pt 4401 e de prin 2006 da e functional iai si un program de incarcare pt gama strong de la rubrica une sint cele cu 4401, bagi in programul de incarcare softul din 2006 dezarhivat dai incarcare din menu la programul de update cu receptoru scos din priza , in secundele urmatoare bagi receptoarul in priza!incepe grafic sa arete incarcarea lasa-l pina la 100 si pina se stinge singur ! dupa un minut de la stingere pornesti si in menu intri inca o rubrica dupa menu si bati rapid codul 2004 ai acces la key !Successelecteaza la programu de incarcare com 1 daca ala il folosesti! repeta operatiile daca nu reusesti din prima!

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Edit by Satwien!
    Last edited by SatWien; 1st December 2008 at 19:34. Reason: Incalcare regulament!

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe tine te mananca pielea mai baiatule , nu shtii sa citeshti interzis orice post care face orice aluzie la piratrea providerilor Romaneshti, nu am drept de moderator pe aceasta sectziune ca te shtergeam, mama mama!

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ba da voi chiar sinte-ti idioti rau de tot.
    v-a inscrieti pe forum , nu cititi regulamentul forumului si puneti intrebari idioate , man , asa ceva .........

    cheamo pe muia aia care traduce filmele in romaneste sa-ti traduca pe Digi 1 - 2 , bai , culmea.
    inloc sa fiti multumiti ca nu s-a schimbat in N3 si mai vedeati mumu , va bate capu cu subtitrarea , mor cind vad novici d'astia care cred ca totu-i asa de simplu , cere si ti se va da , fuck the world.

  9. #9
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    pana acum va multumesc softu lam bagat si cum fac sa bag cheile si de unde le iau care ma poate ajuta dar unde pot gasii codul acela 2004
    Last edited by 1966dan; 30th November 2008 at 05:25.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default cod

    intrii in meniu apoi sistem seting la receiver codul il bati di telecomanda spre aparat rapid 2004 incerci de mai multe ori si merge! key iai tot de pe frocus la rubrica key tip softcamkey!le deschizi cu notepad in windows si inlocuiesti cheile vechi ce le ai deja la rubrica noua ce apare in strong ciind ii bati parola 2004 din telecomanda!succes!nu uita sa salvezi modificarea facuta , keyle se baga manual tot cu telecomanda!la fel poti baga si provideri noi !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 1966dan View Post
    care ma poate ajuta sa fac un patch pe un strong 4401 am cablu si calc simai in colo nu mai stiu ce trebuie sa fac va mutumesc
    http://rapidshare.com/files/168800590/str_4401.rar.html ai tot aici inclusiv canale aranjate.
    Not Me!

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default gigi tv cu dreambox 5620

    as vrea sa folosesc cardul digi pe dream ce tre sa fac?
    ps incerc de o saptamana

  13. #13
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post

    am bagat softu am pus codul 2004 acum ma chinui sa bag cheile manual unele sant prea lungi care poate sa imi explice cum se face cu ele si cum se baga va multumesc

  14. #14
    1966dan
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post cum fac sa bag chei intrun strong 4401buna

    cum fac sa bag chei intrun strong 4401 poate ma ajuta cineva cu niste explicatii va multumesc
    Last edited by 1966dan; 1st December 2008 at 15:21.

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Discutia a deviat prea mult. Topic closed!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top