Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 Streaming...

    a reusit cineva pls?
    intrebari....cum se poate parola webinterface?
    in varianta vlc streaming direct din interfatza moare firefox
    iar in varianta selectie canale moare vlc

    Unable to open 'http://ip...:8001/1:0:1:C21:1E78:71:820000:0:0:0:'


    un howto ar fi binevenit...

    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste vlc 0.8.6i si la instalare selecteaza si plugin mozilla si activex.
    Pentru parola exista o optiune intr-un meniu (in functie de imaginea folosita).
    Cel mai frumos merge daca folosesti imagine pli cu zapstream activ.
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit dar cam agata , codecuri power dvd sau de care tre?
    imagine e newenigma 2.23... cu parolatu nu am gasit

    tutorial cu poze aici

    http://www.satellites.co.uk/satellit...-pictures.html

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo de streaming......la mine traficul intre Dreambox si PC este limitat la 2Mb/sec si din cauza asta merge sacadat.Daca copiez ceva de pe HDD-ul Dreamului merge cu mult mai mult de 2Mb/sec, deci limitarea nu este din router.
    Intrebarile sunt:daca si la voi este la fel? Limitarea este facuta de Dreambox ? Este posibil anularea limitarii, si de unde?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nope , limitarea nu e de la dreambox , si 2 la mana nu stiu cat de capabil e vlc -ul in final.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top