Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pot schimba Ya*see la MyTheatre?

    Va multumesc tuturor celor care ar dori sa posteze un reply la intrebarea de mai sus si de mai jos>

    Cum pot schimba Ya*see la MyTheatre?
    I make this adres for a new membre at ********

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te duci acolo unde ai instalat MyTheatre si cauti unde apare yankse(in folderul principal MyTheatre sau in folderul plugings).
    Stergi pe cel vechi si scri pe cel nou.
    Nu poti sa-l schimbi din lista de seting-uri a programului.
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gasesti aici tot ce te poate interesa in materie de MyTheatre.
    http://www.dvbsoft.net/download.php?view.15
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foarte simplu :

    Dezarhivezi Yankse in : C:\Program Files\MyTheatre\MDPlugins


    si daca ai xp , stergi din acel folder yankse_w98.dll



    Simplu ca ..


    Recomandare : www.MyTheatre.tk

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. BBC WS schimba grila
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 22nd August 2006, 10:00
  2. Minimax isi schimba imaginea
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 23rd February 2006, 10:24
  3. Unde imi pot schimba sursa?
    By becali_nou in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 31st August 2005, 00:46
  4. ABSat va schimba ID-urile...
    By Anonimul in forum News
    Replies: 1
    Last Post: 27th April 2005, 16:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top