Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme noul patch SRT 4120 !?

    Salutare, am un Strong 4120 pe care l-am patch-uit aseara cu noul firm de pe sectiunea Strong files, apoi urmand procedura descrisa de atatea ori pe aici, am apasat get keys si apoi am trimis din hyperterminal fisierul keys.bin, si....nimic. In fereastra hyperteminal imi zice ceva cum ca fisierul este mai mic de 10 k iar in receiver nu imi apare nici o key. Va rog, ajutati-ma, sunt incepator, unde am gresit sau ce nu am pus corect
    Va multumesc!
    Get rich or die tryin'

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va rog mult, chiar nu e nimeni care sa ma ajute si pe mine?
    Get rich or die tryin'

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi pentru link insa am citit topicul ala de zeci de ori, problema e alta, apas GET KEYS apoi din hyperterminal apas SEND FILE trimit fisierul keys.bin, se transfera cu succes insa imi zice ca fisierul e mai mic de 10 k si este "treated as a bynary file" iar in receptor nu am nimic, nici o keye, unde am gresit?
    Get rich or die tryin'

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor

    Haideti, fratilor, chiar nu e nimeni sa ma ajute si pe mine. Am procedat ca la carte, pe receptor imi apare 'saving emu ...' si apoi nimic, nu am nici o key in lista, unde am gresit, ce nu am pus cum trebuia. Mutumesc anticipat!
    Get rich or die tryin'

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]@n

    Incearca sa setezi conexiunea la 38.000 ... Cand ajung la lucru cred ca fac si eu o proba pe unu ...

    ovex

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ ovex
    La 38400 am pus de prima data, conform indicatiilor de la http://www.********.com/f2/viewtopic....ht=4120#240817, aceeasi problema, nu sunt key in lista STB-ului. Fisierul keys.bin l-am editat cu key edit, l-am salvat si l-am trimis cu hyperteminal la 38400, tot nimic. Incearca maestre,te rog, poate se face lumina si la mine
    Get rich or die tryin'

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CONCLUZIA MAESTRULUI @ovex

    Eu zic ca ultimul soft de pe RDI are un bug, deoarece am facut in felul urmator:

    Pe acelasi laptop, cu aceleasi conexiuni, cabluri etc:

    1. Am facut ca si tine si am patit la fel - nu sunt keys in lista
    2. Am pus un soft din aprilie 2005, am sters lista de keys si le-am bagat si totul a fost OK.

    Asadar cred ca-i ceva cu softul ala ... Nu are treaba cu conexiunile sau sunt niste tips&tricks in noul soft si nu le cunoastem noi.

    ovex

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa va spun cum sta treaba cu patchul pentru Strong 4120. Este facut de catre 4120TEAM - TURKEYSAT TEAM. Incercati sa va faceti membri aici. Luati-va dupa @azera, deoarece si el este unul din echipa 4120. Sunt si eu inscris acolo, dar astazi nu am putut sa ma autentific deloc. Nu stiu de ce?

    Ultimul patch din 22.08.2005 stie dinou TPS - POLSAT - CABO

    ovex

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovex
    Multumiri pentru teste, pana la urma am luat patchul din iulie si am introdus keys din 25.08 si imi deschide partial TP*S iar pe POL*SAT se blocheaza.
    A incercat sa intru la TURKEYSAT sa iau patchul de care ai vorbit insa deocamdata nu se mai fac noi inregistrari.
    Get rich or die tryin'

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu reusesc sa deschid cabo cu patch-ul de la turkeysat!
    Se pare ca sunt maimulte versiuni,care e cea buna?

    Vreo sugestie?

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Cabo ...

    CABO este durerea tuturor ! a schimbat saptamina trecuta RSA keys ( tabela de autoupdate ) si de atunci ... este cam intuneric la toata lumea ! chiar si in lumea buna a Dreambox-ului !

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Strong 6155 se vede CABO fara probleme... cu patch-ul lui @crompax, luat de pe croteam!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus patch-ul 4120 de pe croteam sat si keys de acolo, actualizate 29.08 insa nu reusesc sa deschid TP*S sau POLSAT. Imi spune cineva ce patch sa pun ca sa se faca lumina? (va rog un patch testat daca stiti, cel de pe TURKEYSAT nu pot sa il iau, nu am cont si nici nu se mai fac conturi noi deocamdata....)
    Va multumeste un incepator....
    Get rich or die tryin'

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    pe aici pe undeva
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine ca doar nu s-a nascut nimeni invatat! Am pus cele mai noi patch-uri de pe croateam si sat-key, cu keys actualizate la zi, si imi deschide doar partial A*BSAT, eurosport, spice, TSR-urile si BBC prime. Nici vorba de T*PS sau PO*LSAT. Care e treaba cu AES key, cum trebuie modificata sau va rog spuneti-mi ce nu am pus corect ca am schimbat la patch-uri zilele astea.......
    P.S.: Am uitat sa mentionez ca pe orice program din pachetul POL*SAT l-as lasa (l-am lasat chiar si 15 min., mi se blocheaza si trebuie scos din priza).
    Va multumesc!
    Get rich or die tryin'

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 4120 - PATCH - SERIAL!!!
    By ovex in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 10th March 2010, 13:26
  2. Strong 4120 Bremiere Key Patch
    By Meseriashu in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2006, 02:35
  3. Cine ma ajuta cu un patch D+ si TPS la un strong 4120?
    By Meseriashu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 10th May 2006, 03:48
  4. D+(N2) cu Strong 4012, 4120 patch?
    By pandele in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 29th March 2006, 11:39
  5. NOUL PATCH PT 4155EVO(TV CABO SI POLSAT)
    By ionut2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd December 2004, 15:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top