Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Rog ajutor DM 500S

    Am cumparat un DM 500S modelul nou, cu telecomanda de 56XX. Am instalat Gemini 2.00 - a intrat Gemini 2.10 si se comporta ca un simplu FTA. Cu soft-ul original vedea doar SR-uri peste 12000. Cu Gemini se comporta grazav, vede SR-uri de la 2000 chiar si cu o antena de 0,6 cu LNB 0,6 si montura H-H.
    Nu am reusit inca sa stabilesc comunicarea cu PC-ul. Sa fie din cauza ca am Windows98? Merge doar cu XP? Ce trebuie sa mai instalez?
    Instalarea se poate face cu cablul null-modem prin portul serial RS 232 ?
    Va multumesc anticipat.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Rog ajutor DM 500S

    Quote Originally Posted by Didi
    Am cumparat un DM 500S modelul nou, cu telecomanda de 56XX. Am instalat Gemini 2.00 - a intrat Gemini 2.10 si se comporta ca un simplu FTA. Cu soft-ul original vedea doar SR-uri peste 12000. Cu Gemini se comporta grazav, vede SR-uri de la 2000 chiar si cu o antena de 0,6 cu LNB 0,6 si montura H-H.
    Nu am reusit inca sa stabilesc comunicarea cu PC-ul. Sa fie din cauza ca am Windows98? Merge doar cu XP? Ce trebuie sa mai instalez?
    Instalarea se poate face cu cablul null-modem prin portul serial RS 232 ?
    Va multumesc anticipat.
    comunicarea cu PCul se face prin palca de retea.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fa un cablu crossover si leaga cu PC-ul prin LAN: http://www.********.com/dreambox/ sectiunea comunicatii

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    Didi,de unde ai cumparat noulmodel de dm500?

    Living an analog lifestyle in a digital world

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: intrebare

    Quote Originally Posted by marcelll
    Didi,de unde ai cumparat noulmodel de dm500?
    Nu sunt specialist dar cablul pe care l-am folosit este RS232 Link cable DB9F/F 6' care se gaseste la orice magazin cu componente de calculator. Costa 5-6 lei grei de tot

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pentru sfaturi. O sa va anunt rezultatele.
    O zi buna!

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Didi
    Didi,de unde ai cumparat noulmodel de dm500?
    Omu' te-a intrebat de unde ai luat receiverul nu cablu.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Didi : este secret sau ne spui si noua de unde l-ai luat - DREAMBOX-ul Si eu sant interesat de asa ceva .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Astazi am facut si eu o comanda la Elstar si mai aveau 8 modele noi cu tuner schimbat etc. (nu sthiu daca va ajuta cu ceva )

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS
    @Didi : este secret sau ne spui si noua de unde l-ai luat - DREAMBOX-ul Si eu sant interesat de asa ceva .
    Mii de scuze! Nu am inteles bine! Nu, nu e secret!
    Este cumparat din Germania, la 176,8 Eur, comanadat pe E-bay la www.multim.de

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da niste detali are hdd in el tunerul cum se comporta etc.
    de abia astept sa ajunga si in ro
    350 kg de scule!

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    da niste detali are hdd in el tunerul cum se comporta etc.
    de abia astept sa ajunga si in ro
    DM 500 S modelul nou este identic cu cel pe care-l stim, nu cred ca are unde sa bage un hdd in el, drept pentru care nici nu l-am desfacut , chiar si cartea tehnica este de la modelul clasic. L-am primit cu un card acces 9 firecrypt care cu versiunea originala decoda din dreamcrypt 2 canale XXX pe Hotbyrd InXtc si XPlus TV -10.853 H dar cu Gemini cartela nu mai merge ( deocamdata am instalat doar imaginea). Dupa parerea mea tuner-ul se comporta bine pe Gemini, cu soft-ul original tuner-ul era mai slab decat la un receiver de serie.

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi
    Quote Originally Posted by gogi
    da niste detali are hdd in el tunerul cum se comporta etc.
    de abia astept sa ajunga si in ro
    DM 500 S modelul nou este identic cu cel pe care-l stim, nu cred ca are unde sa bage un hdd in el, drept pentru care nici nu l-am desfacut , chiar si cartea tehnica este de la modelul clasic. L-am primit cu un card acces 9 firecrypt care cu versiunea originala decoda din dreamcrypt 2 canale XXX pe Hotbyrd InXtc si XPlus TV -10.853 H dar cu Gemini cartela nu mai merge ( deocamdata am instalat doar imaginea). Dupa parerea mea tuner-ul se comporta bine pe Gemini, cu soft-ul original tuner-ul era mai slab decat la un receiver de serie.
    firecrypt merge cu camd3 sau cu noul NEWCS si client MGCAMD. De HDD nici poveste, modelul PVR va apare ma tirziu, in asta de acum nu cred ca e loc de pus HDD

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Am uitat sa precizez la Elstar DreamBox 500 costa 645 lei Noi iar in pachet mai e o cartela pt programe XXX deci 50 lei grei in plus .(nu se poate cumpara DreamBox fara cartela ) .

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: re

    Quote Originally Posted by orange
    Am uitat sa precizez la Elstar DreamBox 500 costa 645 lei Noi iar in pachet mai e o cartela pt programe XXX deci 50 lei grei in plus .(nu se poate cumpara DreamBox fara cartela ) .
    ma uimesti man

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AJUTOR DM 500S
    By sebi1791 in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 2nd September 2006, 09:26
  2. Dreambox 500S am nevoie de ajutor
    By mugdg in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 11th August 2006, 07:47
  3. Mi-am luat DM 500S - rog ajutor!
    By yanq in forum DREAMBOX
    Replies: 32
    Last Post: 27th July 2006, 22:50
  4. DM 500s
    By gigi_sandu in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 25th October 2005, 16:08
  5. problema DM 500S
    By turgay_amet in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 1st October 2005, 02:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top