Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Bremiere HD

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default Bremiere HD

    Citeam pe aici ca Premiere HD nu merge in Romanica , mai ales in sud. In seara asta am facut niste teste cu Dm 800 ultima revizie si antena de 1,1 m . Iata si rezultatele :









    sa fie o intamplare ? sau s-a imbunatatit ceva la semnal?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Citeam pe aici ca Premiere HD nu merge in Romanica , mai ales in sud. In seara asta am facut niste teste cu Dm 800 ultima revizie si antena de 1,1 m . Iata si rezultatele :
    sa fie o intamplare ? sau s-a imbunatatit ceva la semnal?
    bine venit..

    hai cu teste unu din Bucuresti-Ploiesti..

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    bine venit..

    hai cu teste unu din Bucuresti-Ploiesti..


    In Buc se vede Premiere HD , mai putin intre 12 -17 cand semnalul se pierde....

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai facesti teste ...
    va rezolva Astra 1 M toate problemele....
    Rapidist pur singe...

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Nu mai facesti teste ...
    va rezolva Astra 1 M toate problemele....

    nu mai fi asa de sigur..
    intai sa vedem si dupa credem..


    @bobbob
    Cu ce antena? dimensiune, material..
    intre 12-17 chiar nu conteaza ca suntem la job..
    [quote=bobbob]
    In Buc se vede Premiere HD , mai putin intre 12 -17 cand semnalul se pierde....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=mark21;624761]nu mai fi asa de sigur..
    intai sa vedem si dupa credem..


    @bobbob
    Cu ce antena? dimensiune, material..
    intre 12-17 chiar nu conteaza ca suntem la job..
    Quote Originally Posted by bobbob
    In Buc se vede Premiere HD , mai putin intre 12 -17 cand semnalul se pierde....


    Scuze am uitat sa mentionez ca am antena de 3 m...de fapt am uitat sa ma gandesc ca poate din acest motiv prind eu Premiere HD...

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ma copii fiti serioshi...de ce vorbim noi aici 3m, etc?
    Interesant postul lui armand25 - am sa fac si eu teste in seara asta pe 19 est.
    multumim de info.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am putut testa la pranz . dar acum e ok



  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Premiere HD are comentariu in limba romana....

  10. #10
    Junior Member Friend
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    tm
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Doar pe perioada meciului de fotbal. Asa face premiere daca te uiti pe directuri cand e CL o sa vezi ca daca joaca o echipa din italia cu una din turcia atunci un pid audio contine comentariu in italiana si celalant cel in turca.

    Nu e absurd sa ne uitam la meciurile noastre ( Steaua, Cluj) pe premiere 16:9 cu sonor in romana - si in Romania ( desi meciul e filmat de ProTV) nimeni sa nu transmita macar 16:9 ( nu mai vorbesc de HD) E rusinos .....
    Samsung 40F86 + Katy 910 +1.1m + Diseq 1.2 + 43W...40E ... HD to the people!

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vodafonul View Post
    Nu e absurd sa ne uitam la meciurile noastre ( Steaua, Cluj) pe premiere 16:9 cu sonor in romana - si in Romania ( desi meciul e filmat de ProTV) nimeni sa nu transmita macar 16:9 ( nu mai vorbesc de HD) E rusinos .....
    La Becali acasa se transmite HD.!.......................Ca el are bani!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top