Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: niciun semnal

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default niciun semnal


    Numai bine ce imi setasem cutia pt eco 110 si totul parea sa mearga ok, deodata imaginea a inghetat.dupa ce am asteptat cateva minute sa vad daca isi revine, l-am oprit si l-am deschis iarasi.Din momentul ala nu mai am niciun semnal, totul e mort.Nu prea cred sa se fi intrerupt conexiunea pe cablu.
    Sa fie ceva cu receiverul? Are cineva vreo idee?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ricanu View Post
    Numai bine ce imi setasem cutia pt eco 110 si totul parea sa mearga ok, deodata imaginea a inghetat.dupa ce am asteptat cateva minute sa vad daca isi revine, l-am oprit si l-am deschis iarasi.Din momentul ala nu mai am niciun semnal, totul e mort.Nu prea cred sa se fi intrerupt conexiunea pe cablu.
    Sa fie ceva cu receiverul? Are cineva vreo idee?
    dn nu merge , nou ecm .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    inca merge DN.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by coco100 View Post
    Salut,

    inca merge DN.
    nu si pentru viewsatul ce il are el.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by buburuza1 View Post
    nu si pentru viewsatul ce il are el.
    dar faptul ca nu am semnal de antena deloc ce poate fi?(S=0 Q=0)

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi daca nu au lnb power off in meniu, daca ai facut 'scurt" la iesirea de lnb atunci s-a dus un transistor TIP42 or so, se schimba in 2 min nu e grav.
    Quote Originally Posted by ricanu View Post
    dar faptul ca nu am semnal de antena deloc ce poate fi?(S=0 Q=0)
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..... Milky Way Galaxy
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default ..........semnal

    Quote Originally Posted by ricanu View Post
    dar faptul ca nu am semnal de antena deloc ce poate fi?(S=0 Q=0)

    ...daca : S=0 atunci trebuie sa verifici conectia dintre baxa si antena (conecteaza LNB`ul de la antena direct la baxa, verifica daca ai conectat cablu corect la intrarea in baxa) daca ai conectat corect si ai verificat cablu sa nu fie intrerupt,... trebuie sa ai semnal S=45 cel putin......iar deabea dupa aceea cauti pozitia satelitului pt. a capta Q (quality)

    ..........foarte important ca baxa sa fie OFF de fiecare data cind conectezi sau deconectezi cablu
    Last edited by Vegas-24; 24th November 2008 at 05:45.
    Pub Member / Supporter

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ricanu View Post
    dar faptul ca nu am semnal de antena deloc ce poate fi?(S=0 Q=0)
    pune binul nou de azi si vezi ce se intimpla, verifica si setingurile.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3gjc View Post
    vezi daca nu au lnb power off in meniu, daca ai facut 'scurt" la iesirea de lnb atunci s-a dus un transistor TIP42 or so, se schimba in 2 min nu e grav.
    Tare mi-e teama ca s-a ars transistorul asta care zici tu ca prea s-a taiat semnalul brusc cand cu un minut inainte mergea.Si doar mai facusem chestia asta cu swich off si on si mai inainte.
    Cum pot sa-l repar?
    Merci!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ricanu View Post
    Tare mi-e teama ca s-a ars transistorul asta care zici tu ca prea s-a taiat semnalul brusc cand cu un minut inainte mergea.Si doar mai facusem chestia asta cu swich off si on si mai inainte.
    Cum pot sa-l repar?
    Merci!
    poate sa mai fie lnb-ul ars sau swich-ul, dar pune factory default +binul nou prima data si vezii. eu am avut probleme de citeva ori pe extreme cu semnalul din cauza anumitor binuri.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fratilor am si eu nevoie de AJUTOR..

    sa incep cu inceputu....

    am 3 antene


    1.dish 500 pro 119(lnb1) si 110(lnb2)..

    2.dish 300 1 lnb 61.5

    3.antena de romani cu 1 lnb pentru 97W...

    pina mai azi am avut doar punctu 1. si punctu 3. conectat la un 34dp (3in si 4 out) switch si dus de acolo la 4 receivare...totul a mers perfect...vedeam toate canalele de pe 97.110 si 119 la toate cele 4 receivare....

    ei acuma incerc sa adaug si punctul 2......

    cum fac?

    mii de multumiri...pentru cine ma poate ajuta...

    respect steli

  12. #12
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cum sa faci pai asa:
    scoti switchu si dai scan la 65 direct fara diseq apoi legi switchiu la loc si alegi in meniu intrarile care le ai pe switche

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai inteles gresit
    cum fac sa am toate cele 4 sateliti cu un 34dp si sa vad la toate cele 4 receivare?!?!?!

    mersi..

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Post

    stel, cred ca ai nevoie de switch 21 dp (110 si 119 in),
    si out la unul din cele 3 intrari de la switch 34 dp.
    La cutii configurezi HZ, on and off pt.cei doi sateliti.

    sper sa ajute

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by buburuza1 View Post
    poate sa mai fie lnb-ul ars sau swich-ul, dar pune factory default +binul nou prima data si vezii. eu am avut probleme de citeva ori pe extreme cu semnalul din cauza anumitor binuri.
    Am facut treaba cu factory default + bin dar degeaba.Cum sa fac sa-mi dau seama ce s-a ars si apoi cum se poate repara? Precis s-a ars ceva.
    Merci!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top