Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Instaleaza cineva antene in Scotia?

    Am niste prieteni in Scotia care se chinuie de 8 saptamini sa isi monteze o antena si nu reusesc.M-au rugat sa ii ajut.E vreo sansa sa vada si ei ceva canale romanesti in weekend-ul asta?
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aproximativ iti recomand diametrele la dish
    amos 2m
    thor 2m pentru digitv,
    thor 1.2-1.5 - Focus
    sirius 1.2-2 m depinde de spot

    PS. creu eu ca tre sa fie totul ok

  3. #3
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default chiar asa rau e?

    locuiesti prin zona aia?scuze am uitat sa precizez unde locuiesc baietii:Kidmore.
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, dar eu am consultat ariile de acoperire de pe lyngsat in corespundere cu MBritanie ->>> vezi si tu si cred ca vei fi deacord
    succes

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    teoria fara praxa e ca roata fara axa.ceea ce spune lyngsat se potriveste citeodata de cele mai multe ori datele sint aberante.este posibil sa fie nevoie de antene mai mari sau poate mai mici.ideal luati legatura cu cineva din zona
    pentru a nu bijbii.noroc,nirolf

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    United Kingdom
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Week-end-ul asta nu....poate celalalt.....Sa trimita un PM cu un numar de telefon.

  7. #7
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default au rezolvat-o.

    antena triax 1.1m,70m cablu,0,3 lnb si merge foarte bine.deci nu e nevoie de antena de 2m.multumiri tuturor pentru ajutorul acordat.
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Instaleaza cineva Premiere oficial in Germania?
    By bajomedia in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 12th July 2006, 04:37
  2. Instaleaza cineva SKY oficial in UK?
    By bajomedia in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th July 2006, 07:01
  3. Replies: 0
    Last Post: 4th July 2006, 06:59
  4. romania scotia
    By florin_m in forum Sport
    Replies: 6
    Last Post: 1st April 2004, 10:38
  5. SCOTIA - ROMANIA
    By zumeo_z in forum Sport
    Replies: 2
    Last Post: 1st April 2004, 00:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top