Începând din această toamnă, Belkin va oferi accesorii pentru radiourile portabile XM2go - kit-uri auto, personale, încărcătoare, antene - care vor fi disponibile în România prin Omnilogic.

Corporaţia Belkin, lider global în soluţii de conectivitate şi XM Satellite Radio – liderul SUA în materie de comunicaţii radio prin satelit – au anunţat încheierea un parteneriat strategic pentru a produce şi distribui o gamă largă de accesorii Belkin pentru noile produse XM.

Începând din această toamnă, Belkin va oferi accesorii pentru radiourile portabile XM2go. Clienţii vor putea cumpăra kit-uri auto, personale, încărcătoare, antene şi alte produse care se potrivesc la întreaga linie de receptoare XM2go, de la Delphi şi Pioneer, până la Tao.

XM şi Belkin vor oferi accesorii şi pentru viitoarele radiouri prin satelit Delphi XM şi RoadyXT, ca şi pentru Audiovox Xpress. Printre aceste accesorii veţi putea găsi un set de acumulatori + încărcător şi căşti care funcţionează cu ambele modele. Belkin va distribui noile Boombox-uri pentru receptoarele RoadyXT şi Xpress Plug and Play.

Din ampla varietate de produse Belkin, aceste accesorii sunt primele menite să îmbunătăţească sensibil calitatea ascultării pe radiourile XM Satellite Radio. XM oferă peste 150 de canale de muzică, inclusiv concerte live, programe de sport, ştiri, talk-show şi entertainment de primă mână.

„Belkin oferă o incredibilă varietate de inovaţii pentru consumatorul mobil şi am fost extrem de nerăbdători să vedem în ce mod experienţa Belkin se va grefa pe linia de produse XM. Aceste accesorii Belkin sunt destinate unei palete variate de consumatori, cu stiluri de viaţă diferite care doresc să se bucure de cele mai recente creaţii muzicale oferite de XM, fie că eşti pe drum sau acasă”, spune Dan Murphy, Senior Vice President of Product Marketing and Distribution, XM Satellite Radio.

XM este nr.1 în SUA în materie de radio prin satelit, cu peste 4,4 milioane de abonaţi. XM transmite zilnic din studiourile sale din Washington, New York şi Nashville. Pentru detalii, puteţi vizita www.xmradio.com.

Belkin Corporation este lider global în soluţii de conectivitate, oferind o paletă extrem de vastă de inovaţii pentru computer, electronice şi consumatorii de comunicaţii mobile. Despre produsele companiei puteţi afla amănunte vizitând www.belkin.com

Compania Omnilogic (www.omnilogic.ro) este distribuitor cu valoare adăugată al companiei Belkin din 2003. Cu peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, Omnilogic a inregistrat, in 2004, o cifra de afaceri consolidata in Romania si in zona Central Est-Europeana de peste 120 milioane USD, ceea ce ii confirma pozitia de lider al pietei de distributie a produselor IT&C. Prin introducerea pe piata locala a unor tehnologii de varf la nivel mondial, Omnilogic se situeaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.