Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Question srt 4155evo 2mb.flash28w160ct

    deschid acest topic in speranta ca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine in legatura cu o problema "dubioasa" la acest receptor:
    l-am primit acum cateva zile cu flashul cam zapacit, caut jtagul pe care nu am avut ocazia sa-l scot la lumina cam demulta vreme, .... dar dupa ce scriu flashul surpriza -se incapataneaza si nu vrea sa se inverzeasca nici in ruptul capului dar in schimb a deschis serialul si acepta concorde(ianuarie 2005), dupa care porneste -insa fara sonor.
    am repetat de mai multe ori operatia cu jtag dar mereu face la fel cu flash file original nu vrea sa buteze decat dupa ce "miroase" concordul.
    Daca cineva este in masura sa ma lumineze si pe mine i-as fi recunoscator eu unul nu mai vad nici o rezolvare
    (Dupa concord cand incerc sa fac restore merge fara eroare dar se blocheaza si nu mai porneste) cea ce este cam ciudat cu oficial firmware nu vrea dar cu concord merge insa fara sunet

    orice idee e binevenita
    thanks!


  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default Incearca asa !

    Quote Originally Posted by MarYo643 View Post
    deschid acest topic in speranta ca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine in legatura cu o problema "dubioasa" la acest receptor:
    l-am primit acum cateva zile cu flashul cam zapacit, caut jtagul pe care nu am avut ocazia sa-l scot la lumina cam demulta vreme, .... dar dupa ce scriu flashul surpriza -se incapataneaza si nu vrea sa se inverzeasca nici in ruptul capului dar in schimb a deschis serialul si acepta concorde(ianuarie 2005), dupa care porneste -insa fara sonor.
    am repetat de mai multe ori operatia cu jtag dar mereu face la fel cu flash file original nu vrea sa buteze decat dupa ce "miroase" concordul.
    Daca cineva este in masura sa ma lumineze si pe mine i-as fi recunoscator eu unul nu mai vad nici o rezolvare
    (Dupa concord cand incerc sa fac restore merge fara eroare dar se blocheaza si nu mai porneste) cea ce este cam ciudat cu oficial firmware nu vrea dar cu concord merge insa fara sunet

    orice idee e binevenita
    thanks!
    Incearca sa pui Concorde dupa care RESTORE AFTER CONCORDE !
    Trebuie sa functioneze !
    Problema de lipsa sunet, nu cred ca e din cauze software, dar trebuie incercat oricum. E bine ca ai JTAG !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong

    Restore after Concorde nu e firmware original, e primul patch aparut pt 4x55; http://www.strongsat.com/EN/index.html / ai si soft si dnup in pachet.
    Ai incercat toate variantele de iesire audio, inclusiv prin RF?
    Nokia 9600s, Philips dBox2, Optibox500

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default Da asa e !

    Quote Originally Posted by val View Post
    Restore after Concorde nu e firmware original, e primul patch aparut pt 4x55; http://www.strongsat.com/EN/index.html / ai si soft si dnup in pachet.
    Ai incercat toate variantele de iesire audio, inclusiv prin RF?
    Se poate incerca si cu versiunea 1.3 (parca) cea originala pe care se poate deja incarca un soft "cracanat". Nu cred ca DNUPMAN reactioneaza cu bootloaderul din Concord de aceea trebuie incercat primadata RESTORE AFTER CONCORDE, asa se ajunge la bootloaderul compatibil cu versiunile originale sau cele originale modificate nu CONCORD ,care cred ca a fost facut complet independent.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    partea interesanta este ca nu pot sa ajung nicicum la soft original, am incercat de nenumarate ori sa fac restore dupa concord -receptorul accepta acest restore dar problema este ca nu mai porneste dupa aceasta
    ?


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa fie 2 modele diferite de srt4155 evo? si eu nu am software necesar?


  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default 4155 ?

    Quote Originally Posted by MarYo643 View Post
    sa fie 2 modele diferite de srt4155 evo? si eu nu am software necesar?
    4155 evo exista un singur fel e model, la seria 4125 exista doua modele complet diferite, cu software diferit, daca nu ma insel diferenta era doar de tuner.
    Insa la 4155 doar o singura versiune, am avut si eu asa ceva !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MarYo643 View Post
    sa fie 2 modele diferite de srt4155 evo? si eu nu am software necesar?
    exista
    strong 4155
    strong 4155 evolution

    la primul e scris cu albastru iar al doilea cu rosu

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc pt ajutor dar cred ca o sa-l las balta.... problema cu sonorul hai sa zicem ca-i din alta cauza dar ce ma enerveaza e ca nu porneste decat dupa update la concord. In mod normal ar trebui sa porneasca dupa rescrierea flashului cu jtag (am incercat sa iau flash fille din toate "restore" gasite)

    oricum va multumesc celora care a-ti binevoit sa dati o mana de ajutor

    toate cele bune


  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..dupa ce faci restore after concorde...pune softul oficial cu DnUP Integra...(cu asta "forteaza" instalarea softului oficial....rabdare...procesul pleaca cam la 50-60 secunde de cand ii dai comanda din PC)...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    K am sa incerc, dar tin sa-ti reamintesc ca dupa restore aparatul nu mai porneste deloc


  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...ramane doare ledul rosul aprins.....cu DNup Integra am resuscitat multe Stronguri...in era apusa a patch-ului pt ele...

    ..doar sa gasesti DnUP Integra...eu nu-l mai am...un soft oficial...si sa respecti procedura cu bagatul in priza(sau scosul)..dupa ce dai comanda din PC...nu-mi mai amintesc exact ....procesul porneste dupa ceva timp..sa ai rabdare..si bafta..

    ..am gasit Dnup Integra...da-mi mailul sa-ti trimit..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult

    daca are cineva dn_up inegra pls send mee nu reusesc sa gasesc pe google


  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..ai pe mail
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yanq, ai avut dreptate integra a trimis softul la recyver dar din pacate ledul tot rosu ramane

    acesta e softul cu care am incercat:4355_DN_1ST_060622
    oficial nu am gasit nimic pt 4155 evo decat pt. 4355, dar ar trebui sa mearga


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top