Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: incepatorul

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    quebec
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default incepatorul


    de aproximativ 2 luni un vecin s-a mutat.avea subscription la bell satellite.si-a luat doar receiverul asa ca mi-a lasat dish-ul cu totul.am cumparat un receiver viewsat ultralite si am reusit sa-l folosesc aceste 2 luni.fiind incepator nu am stiut de nagra 3 si ce urmeaza sa se intample.intrebarea este cum as putea sa vad posturile romanesti(ce fel de lnb am nevoie) sau cum as putea sa trec pe fta?mentionez ca am acces la dish dar propietarul cladirii nu imi permite sa schimb dish-ul deci doar lnb(sper ca in viitor asta sa se schimbe)am citit pe aici cate ceva dar fiind incepator nu sunt lamurit mai ales ca am observat ca dish-ul meu pe care scrie bell e mic fata de cele folosite de altii cu inscriptia fta!multumesc mult pt. raspunsuri

  2. #2
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai necaz pe careva dai lui disu ala gratis
    daca vrei romini suna la astia
    http://ntouchtv.com/
    si bine ai venit pe forum
    ne spui si noua Salut sau ceva despre tine ?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ai venit acasa.....asa cum ai remarcat la alti vei avea nevoie de alta farfurie aprox.1 metru diametru si din cite am vazut proprietarul cladiri nu va accepta,daca skimbi lnb la antena de bel vei vedea doar pescarusi si veverite ,nu te ajuta cu nimic.

    momentan singura optiune care o ai este sa ramai cu aceeas antena asa cum e si o directionezi pe 110dish unde deocamdata mai merge.

    cit despre RO chanel este http://ntouchtv.com sau cooltv pe net



    BAFTA
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    quebec
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    sunt in quebec din 2006 m-am adaptat cam greu pe aici dupa unii bine dupa altii vorbesc franceza dar mai ales engleza am un nissan altima nu stiu poate mai sunt multe de spus dar oricum va salut pe toti si sa auzim numai de bine

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine-ai venit printre noi, o alta alternativa pentru a vedea romanii in caz ca mai ai pe cineva in tara care are net si te poate ajuta este slingbox, similar cu ntouch insa nu e cu subscribtie. GC-ul are niste preturi nerusinate si cu tot slowdown-ul asta cred ca o sa iasa primii din business.
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    quebec
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default 110dish

    ok am inteles o sa incerc pana cand il lamuresc pe propietar sa ma lase sa schimb dish-ul sa intru pe 110 daca nu e cu suparare pt. un nepriceput ca mine poate fi cam dificil asa ca v-as ruga putin mai detaliat cum sa fac asta.cat despre romani nu am pe cineva in tara pe care sa pot conta dar poate o sa ma gandesc la varianta cu firma rom din atlanta insa cred ca o sa mai dureze ca net-ul de la bell high speed nu cred ca e compatibil cu asta fffff slow,apoi si limita de download si upload(cred ca va trebui sa schimb provider-ul pt. asta)

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radurod2000 View Post
    ok am inteles o sa incerc pana cand il lamuresc pe propietar sa ma lase sa schimb dish-ul sa intru pe 110 daca nu e cu suparare pt. un nepriceput ca mine poate fi cam dificil asa ca v-as ruga putin mai detaliat cum sa fac asta.cat despre romani nu am pe cineva in tara pe care sa pot conta dar poate o sa ma gandesc la varianta cu firma rom din atlanta insa cred ca o sa mai dureze ca net-ul de la bell high speed nu cred ca e compatibil cu asta fffff slow,apoi si limita de download si upload(cred ca va trebui sa schimb provider-ul pt. asta)
    Incepe cu asta http://www.dishpointer.com/ rabdare si tutun dar merge foarte bine
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    quebec
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default mersi


    o sa incerc dar numai sapt. viitoare am acces pe bloc la anumite ore asa ca trebuie sa mai astept mai merg si la munca daca nu ma descurc mai intreb pe aici mersi mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top