Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default nu mai deschide sky sport HD1

    salutare!

    de curand receptionez posturle din pachetul SKY HD UK..

    toate bune si frumoase 2 zile, dar de ieri nu mai se deschide un tp..
    si mai exact un post sky sport HD1.. restul merg..

    semnal pe el este chiar mai mult decat pe altele..

    am scantat, sters si scan fresh, factory defaults..

    3 imagini noi si tot nimic...

    ce sa mai fac? (

    90% din paceht pt mine era acest postul..

    nu poate fi vorba de share, ca am.. hop1 si restul merg instant..
    poate blochez eu ceva fara sa mi dau seama prin cccam, dar am probat si asta, cu cccam.cfg cu o sg linie F si restul gol si tot nu deschide..

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default solutii.....

    salut..orienteaza-te spre Sky Sport hd1 italia.....
    C+sport hd (cyfra)
    C+sporthd (nordic)


    ...si mai sunt...dar pe ultimile 2 vezi premiere league.....

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ullises View Post
    salut..orienteaza-te spre Sky Sport hd1 italia.....
    C+sport hd (cyfra)
    C+sporthd (nordic)


    ...si mai sunt...dar pe ultimile 2 vezi premiere league.....

    cam offtopic.. le am de mult. dar eu il vreau pe ala...

    am obs acum ca daca las pana la hop3, deschide de la un peer din hop3
    cum e posibil ca de la cei de la care am hop1, si 2 sa nu deschida?

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil peer-ul de la care îl deschideai nu (mai) are abonament full. Îmi dau şi eu cu părerea, nu dau cu parul.


  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    cam offtopic.. le am de mult. dar eu il vreau pe ala...

    am obs acum ca daca las pana la hop3, deschide de la un peer din hop3
    cum e posibil ca de la cei de la care am hop1, si 2 sa nu deschida?
    Ti-au blocat accesul la programul/ programele respective, sau nu a facut cardul lor autoupdate-ul( ceea ce cred io ca ii hiba)...
    Se intimpla. Nu trebuie sa te superi pe ei. Poate nu is in zona/ au CCcam-ul blocat de trafic, sau pur si simplu sau saturat de tine...

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Ti-au blocat accesul la programul/ programele respective, sau nu a facut cardul lor autoupdate-ul( ceea ce cred io ca ii hiba)...
    Se intimpla. Nu trebuie sa te superi pe ei. Poate nu is in zona/ au CCcam-ul blocat de trafic, sau pur si simplu sau saturat de tine...
    Toata lumea e in zona, tipul care mi da, hop1, testeaza cu mine..

    la el merge hd1, la mine nu. (

    deci exista..

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate avea aceasi problema ca a noastra...vedeam skysporthd1 doar sambata si duminica


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e exclusiv a cardurilor respective.
    HD-urile de pe 11798 H functioneaza ok.

    Cu respect
    dolby.
    For a better world!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top