Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default Dezactivare audio digital

    Salut

    Am luat o placa video Asus EAH2400PRO Magic cu iesiere DVI.
    De la PC la TV Sony merg cu cablu DVI --> HDMI. Audio vine la TV in format digital.
    Intrebare: cum pot sa dezactivez audio digital ?

    Kosmap
    Last edited by kosmap; 22nd November 2008 at 13:31.

  2. #2
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te duci in windows, Control panel, Sounds and audio device, si de sus selectezi audio.
    In campul default device (la playback) selectezi placa de sunet in loc de placa video (sau sunetul de la placa video). Asta in XP.
    Digi - Humax , Kathy 910

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am facut, dar cand selectez placa de sunet nu mai am audio pe TV, prin jack. TV-ul accepta doar audio digital sau cum draku?


    Quote Originally Posted by solver View Post
    Te duci in windows, Control panel, Sounds and audio device, si de sus selectezi audio.
    In campul default device (la playback) selectezi placa de sunet in loc de placa video (sau sunetul de la placa video). Asta in XP.

  4. #4
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal cand esti pe un canal hdmi tv asteapta sa vina pe acolo si sunetul.
    Nu stiu ce tv ai dar la mine DOAR la una din intrarile hdmi se poate seta sunetul separat adica sa-l ia din intrarea av in. Si trebuie setat.
    Digi - Humax , Kathy 910

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un TV Sony la care doar pe HDMI 2 se poate seta audio.

    Quote Originally Posted by solver View Post
    In mod normal cand esti pe un canal hdmi tv asteapta sa vina pe acolo si sunetul.
    Nu stiu ce tv ai dar la mine DOAR la una din intrarile hdmi se poate seta sunetul separat adica sa-l ia din intrarea av in. Si trebuie setat.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca vine si audio prin astfel de Cablu ?

    Alf

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    100% sigur... testat

    Quote Originally Posted by alf View Post
    Esti sigur ca vine si audio prin astfel de Cablu ?

    Alf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top