Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Diseq DM 800

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default Diseq DM 800

    Nu stiu ce dreaq sai mai fac, nu-mi merge pe Sirius si Thor/Intelsat.
    Poate are cineva un Setting gata cu Astra,Hotbird,Thor si Sirius.
    Am citit ca sunt probleme cu Tunerul, sau mai bine spus cu softul de tuner,
    dar nui dau de cap nici cum.

    Ajutor va rog

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce diseqc ai?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geko68 View Post
    ce diseqc ai?
    4/1 nu ma intreba ce marca e, dar pina acuma au mers toate modelurile de Dream cu el

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu un 4/1 noname ar trebui sa mearga fara probleme. eu am un diseqc satconn 10/1 cu 7 lnc-uri pe el si merge de luni de zile fara nici un fel de probleme!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    Apasa blue button/extras settings/create satelites.xml si bifezi toti sateliti din zona ta vizibila si dai download, dupa care restart. Pentru dseq ai si setinguri pentru 3, 4 sateliti Astra, Hotbird, etc dupa cum este gata setat.
    Cauti pe net [email protected] si pui setingurile cu DreamBoxEdit enigma2.
    Restart, si merge toti sateliti, asta daca folosesti GP 3.80.


    Quote Originally Posted by emule-ro View Post
    Nu stiu ce dreaq sai mai fac, nu-mi merge pe Sirius si Thor/Intelsat.
    Poate are cineva un Setting gata cu Astra,Hotbird,Thor si Sirius.
    Am citit ca sunt probleme cu Tunerul, sau mai bine spus cu softul de tuner,
    dar nui dau de cap nici cum.

    Ajutor va rog
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    Salut.
    Apasa blue button/extras settings/create satelites.xml si bifezi toti sateliti din zona ta vizibila si dai download, dupa care restart. Pentru dseq ai si setinguri pentru 3, 4 sateliti Astra, Hotbird, etc dupa cum este gata setat.
    Cauti pe net [email protected] si pui setingurile cu DreamBoxEdit enigma2.
    Restart, si merge toti sateliti, asta daca folosesti GP 3.80.
    Mersi, dar nu merge nici asa, doar Astra se vede

    Edit: merge, a fost evoie sa mai editez odata diseq-urile

    mersi mult

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emule-ro View Post
    Mersi, dar nu merge nici asa, doar Astra se vede
    Vezi ca trebuie sa ai intii setarile facute, si dupa ai incepi cu dseq.Ca daca nu ai setarile puse nu ai nici imagine.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge 100% .

    Daca vrei sa nu ai probleme (valabil cu orice receptor din lume) ia un diseqc de firma . Merita si vei vedea diferenta .

    Nu te lua dupa toti ametitii care nu au vazut Dreamul 800 nici macar in reviste , si zic ca are "probleme" cu "tunerul" . Aiurea in tramvai , asta e un zvon dovedit fals si fumat de mult . Zvon lansat din invidie , cu siguranta .

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    ...pui setingurile cu DreamBoxEdit enigma2.
    Restart, si merge toti sateliti, asta daca folosesti GP 3.80.
    Dreamboxedit nu suporta versiunea 4 de setting-uri, pt asta se foloseste cel mai bine Dreamset, merge perfect. Si toate imaginile mai noi, folosesc setting ver.4.




    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    761
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Dreamboxedit nu suporta versiunea 4 de setting-uri, pt asta se foloseste cel mai bine Dreamset, merge perfect. Si toate imaginile mai noi, folosesc setting ver.4.




    Bafta
    Am reusit cu versiunea DreamBoxEdit 3.0.0.0

    The settings editor fro Dreamboxes
    New version ready for DM800 and HDTV


    Homesite http://dreamboxedit.digsat.net/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top