Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default Teszari a vândut TVS-ul

  Florin Ardelean, redactorul-şef al TVS Oradea, a confirmat pentru Bihoreanul.ro vânzarea postului către o firmă înregistrată la Bucureşti. “Nu cunosc a cui este compania din Bucureşti care a cumpărat TVS şi nici dacă domnul Zoltan Teszari a vândut doar staţia din Oradea sau şi celelalte pe care le deţinea în ţară”, a declarat, joi, Florin Ardelean.

  Jurnalistul a precizat că are cunoştinţă doar despre două detalii. Primul este că, de la 1 decembrie, “TVS Oradea o va avea ca manager pe Oana Mudura”, fostă realizatoare la TVS, la Transilvania TV Oradea, iar apoi la Naţional TV, în Bucureşti. Al doilea amănunt, a adăugat Ardelean, este că “la 30 noiembrie voi preda funcţia de redactor-şef, pe care încă nu ştiu cine o va prelua”.

  În mediul jurnalistic se vehiculează ipoteza că în spatele firmei bucureştene care a cumpărat TVS s-ar afla, de fapt, fraţii Ioan şi Viorel Micula, proprietarii Centrului Naţional Media. Din acest trust fac parte televiziunile Transilvania TV, Naţional TV, N 24 şi Favorit, posturile de radio Favorit FM şi Naţional FM, precum şi publicaţiile Crişana, Realitatea bihoreană şi Realitatea românească.

  Contactată de Bihoreanul.ro, Oana Mudura a declarat, însă, că "fraţii Micula nu au nicio implicare în cumpărarea TVS Oradea, noul proprietar fiind o casă de producţie din Bucureşti, intrată relativ recent pe piaţa TV. De altfel, eu am plecat de la Naţional TV prin demisie".

  Oana Mudura a mai specificat că, odată cu funcţia de manager al TVS, o va cumula şi pe cea de redactor şef. "Mai multe veţi şti pe 1 decembrie, când noul proprietar al TVS va da un comunicat de presă", a încheiat viitorul manager al TVS Oradea.


  Sursa: Bihoreanul.ro


 2. #2
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Bihoreanul de săptămâna aceasta lansează o ipoteză conform căreia noul patron al TVS-ului ar fi...

  Jiji TV

  Jiji a pus ochii şi pe Oradea. Prin târg se povesteşte că noul patron al TVS ar fi de fapt nu Micula, cum s-a speculat, ci “preacuviosul” Becali şi amicul său, Radu Baron, patronul casei de producţie RBA, cel cu care latifundiarul din Pipera s-a mai asociat în trecut, pentru a realiza un CD cu colinde.

  Nu mai e un secret că “sfântul din fotbal” plănuieşte de multă vreme să aibă o televiziune a lui şi a “furat” de pe la alte posturi fete care să citească prompterul. Pentru Oradea, a racolat-o de la Miculeşti pe Oana Mudura, care îi va lua locul, de la 1 decembrie, lui Florin Ardelean. Acu’ să vă vedem, hahalerelor!


 3. #3
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default

  În presa locală de astăzi scrie ceea ce se ştia demult în oraş, anume că toată povestea cu vânzarea a fost doar un scenariu pus la cale pentru a-l înlătura mai elegant pe fostul director.

  Ba mai mult, se pare că Teszari nu a vândut, ci chiar A CUMPĂRAT postul (asta e pentru cei care jubilau spunând că ar fi ajuns la fundul sacului).

  După mai bine de două luni de suspans, nici acum nu s-a aflat numele real al omului de afaceri care a preluat TVS-ul. La început, s-a vorbit că patronul ar fi celebrul oier al neamului, Gigi Becali, însă mai nou tot mai multe voci spun că noul proprietar ar fi... tot fostul.

  Că, diplomat de felul lui, Zoltan Teszari ar fi cumpărat şi restul de acţiuni al televiziunii, care până nu de mult erau ale unui braşovean, şi, ca să se scape de oamenii nedoriţi, ar fi scornit întreaga poveste. Bănuielile sunt întărite de faptul că o parte dintre angajaţi, cărora li se promisese că or să aibă contractele încheiate pe noua firmă, n-au semnat nici acum noile hârtii, dar şi de acela că, recent, noua manageriţă Oana Mudura ar fi fost văzută ieşind dintr-o întâlnire cu Teszari. În plus, se potriveşte şi misterul care domneşte în jurul subiectului. Cine putea fi mai misterios decât discretul Teszari?

  Sursa: Bihoreanul.ro


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top