Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default optibox hdcx belea an casa ta

    Bai fratilor ,mai vorbiti si de acest receptor ,pentru ca multi cumpara si putin cunosc.nu ma enerveaza la acest receptor ,decat ca la 1 w la anumite ore nu se vad cateva canale .va rog sa-mi spuneti si mie care are acest receptor ,daca voua va merge ok,si cum ca eu m-am saturat .asa ceva nu am mai antalnit si cred ca nici unul din voi nu a-ti mai antalnit.asa ca daca vreti belea ,cumparati asa ceva.va multumesc ,pentru antelegere,si vreau raspunsuri urgente ,chiar si pe messinger.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Juniorule ... da un reglaj corect de antena ...ai luat in considerare ?
    P.S. unele canale din spotul nordic ...nici nu se vad decat intre anumite ore !

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip

    Mai bine i-am recomanda "Junior"-ului niste lectii de gramatica si ortografie; numai dupa aceea
    sa trecem la capitolul reglam antena.

    O zi buna,

    Alf

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alf View Post
    @mihaip

    Mai bine i-am recomanda "Junior"-ului niste lectii de gramatica si ortografie; numai dupa aceea
    sa trecem la capitolul reglam antena.

    O zi buna,

    Alf
    bai ,fratilor uitativa antai la problemele pe care le are un (junior),si nu mai faceti misto la greselile de ortografie ,si daca sunteti profesionisti,spuneti ce are optiboxul hdcx de se vede pe toane la 1 w.si ca sa ma conving ca sunt junior rezolvati aceasta problema.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune mana pe carte, pe Google sau pe ce altceva vrei tu si incearca si singur. Daca nu te descurci, ne spui ce ai incercat si la randul nostru vom incerca sa te ajutam. Atitudinea de manelist razgaiat nu te va ajuta aici.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kuki222 View Post
    Vad ca incerci sa il vinzi. Inainte de asta ai putea incerca sa ii pui sw-ul din 18.06 2008 . Faptul ca ai ultimul sw nu inseamna nimic . Sint multe softuri noi mai proaste decit cele vechi si pot sa dau citeva exemple personale ( poate subiective ) :
    DM Gemini 3.40 si Gemini 4.20
    Opticum 4100C 1.2.42 si 1.2.45
    Daca vrei sa incerci ai ce-ti trebuie aici www.world-sat.info
    uite omul ti-a dat o solutie ! ai citit cu atentie ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    uite omul ti-a dat o solutie ! ai citit cu atentie ?
    sa-mi spuna si mie cineva ,dintre cei care aveti optibox hdcx,daca va merge perfect pe 1 w,ca nu cred sa fie cineva.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gorby_floryn76 View Post
    sa-mi spuna si mie cineva ,dintre cei care aveti optibox hdcx,daca va merge perfect pe 1 w,ca nu cred sa fie cineva.
    am scos o lista de canale sortate din receptor,si am introdus-o,dupa schimbarea softului,dar arata ca sa ancarcat,dar an lista sat nu se gaseste.dupa o ancercare de 3-4 ori nu mai primeste nimic.cine poate sa ma ajute,al rog sa a-mi dea un detaliu.va multumesc.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-i un scan pe 1W , vezi daca s-au remediat problemele si pe urma mai vedem . Daca face figuri
    reinstaleaza softul si da-i scan . Spune-ne si noua rezultatele.
    SUCCES !
    DM 800 clona ; 1,9 Al ; si altele

  10. #10
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re....

    Bine mai Gorby ...nu face nimeni mishto de tine , dar nu inteleg ce faci pe 1W cand tu trebuie sa fii pe 0,8W






  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Bine mai Gorby ...nu face nimeni mishto de tine , dar nu inteleg ce faci pe 1W cand tu trebuie sa fii pe 0,8W



    pai semnal este ,pentru ca pe acel tp unele se vad ,iar altele nu .
    cum ati explici,si de ce ma antrebati toti de semnal ,ce voi cu hdcx vedeti fara probleme aceste canale?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revizuieste-ti partea cu gramatica....in primul rand! Cauta si tu....cu "Google" daca ti-este greu sa mai citesti carti si vezi cum si cand se foloseste " " din " i " sau din "a".
    A doua ar fi...sa arunci receptorul ala ca si asa ne-ai omorat cu el. Ti-au explicat baietii de un milion de ori ce sa faci. Nu te pricepi! Asta e! Inteleg fenomenul dar nu inteleg insistenta! A ta,desigur. Mai bine posteaza-ti adresa ca sigur se plictiseste cineva si....vine sa-ti rezolve problema.
    Merci de intelegere!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Revizuieste-ti partea cu gramatica....in primul rand! Cauta si tu....cu "Google" daca ti-este greu sa mai citesti carti si vezi cum si cand se foloseste " " din " i " sau din "a".
    A doua ar fi...sa arunci receptorul ala ca si asa ne-ai omorat cu el. Ti-au explicat baietii de un milion de ori ce sa faci. Nu te pricepi! Asta e! Inteleg fenomenul dar nu inteleg insistenta! A ta,desigur. Mai bine posteaza-ti adresa ca sigur se plictiseste cineva si....vine sa-ti rezolve problema.
    Merci de intelegere!
    mai parapantea ,daca stiai ceva a-mi explicai tu,si daca te uiti sa ajuti pe cineva ,ajuta-l cu ce problema are el ,nu ma lua cu gramatica.
    toti va dati tari an chestii de genul asta,dar nimeni nu spune: bai frate eu vad tot ,numai tu esti defect.

  14. #14
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena de cat o ai? Multe lucruri ai uitat sa precizezi. Degeaba te certi cu cei certareti ca nu ajungi la nici un rezultat. Daca ai o problema in primul rand dai toate detaliile. Si dupa aia o sa vezi si rezultate.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Antena de cat o ai? Multe lucruri ai uitat sa precizezi. Degeaba te certi cu cei certareti ca nu ajungi la nici un rezultat. Daca ai o problema in primul rand dai toate detaliile. Si dupa aia o sa vezi si rezultate.
    antena este de 1,10 echosmart,are semnal bun,pentru ca vad si la 23,5 est,dar este ceva di receptor,pentru ca anainte aveam echosmart 791 si nu aveam problemele astea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top