Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84
  1. #1
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream TV no longer AU????


    Anybody find that dream tv doesn't au anymore?
    If Evolution works, why so many idiots?


  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I received txt from them already,@irdeto2enginner how to input code in metabox so I can give them instruction...thanks..

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dynasat Silverbox,Fun 4 + PCI Card with Fenrir no update!
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I received txt from them already,@irdeto2enginner how to input code in metabox so I can give them instruction...thanks..

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    DEMOCRATIC PEOPLE'S REPUBLIC OF THE PHILIPPINES
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default DREAM PROBLEM..!!

    The Same With My Receiver I Think They are trying to ENCRYPT further their system...
    Going To Nagravision 2
    Recently My brother tell me that Dream is trying to upgrade their encryption..
    I also had a receive with AU system but it cant update its self now even if I enter new keys

    GLORIA GO FOR CHA CHA!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    G.Land
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng
    Dynasat Silverbox,Fun 4 + PCI Card with Fenrir no update!
    Mee too.
    My viva.silverbox,and pci card no au.

  7. #7
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DREAM PROBLEM..!!

    Quote Originally Posted by darylle
    The Same With My Receiver I Think They are trying to ENCRYPT further their system...
    Going To Nagravision 2
    Recently My brother tell me that Dream is trying to upgrade their encryption..
    I also had a receive with AU system but it cant update its self now even if I enter new keys
    Dream can only go to nagra2 if they change all customer decoders and cards as far as I am aware.

    Let's not panic and just wait and see... so far no new codes posted...
    If Evolution works, why so many idiots?


  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    most probably new Hash tables, so even if you have the new keys, it won't work. Nagra2 is not that easy to implement.

    @Daeng,

    don't forget to pass me your fenrir patch when released. thanks in advance.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  9. #9
    Senior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    On The Move
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dream TV no longer AU????

    Quote Originally Posted by irdeto2engineer
    Anybody find that dream tv doesn't au anymore?
    My X-SAT 410 is not working with three diffrent cards.

    let's wait and see what happen next...
    ART IS TO COMMUNICATE.....
    DM800,DM500S/DM500C,XSAT410/430 WITH SLINGBOX
    ASIASAT 3S,INSAT 2E,THAICOM2/3,
    Intelsat 10,AGILA 146 KU.138 KU

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default new method

    DISASSEMBLY OF CODE:
    ------------------------------

    0081: 3F 41 clr RC0ADDRH ; <-- 0
    0083: A6 02 lda #$02 ; Load in A
    0085: CD 90 E3 jsr $90E3 ; Go to subroutine
    0088: 3F 4D clr RC2ADDRL ; <-- 0
    008A: A6 A1 lda #$A1 ; Load in A
    008C: B7 4E sta RC3ADDR ; Store A in...
    008E: A6 0F lda #$0F ; Load in A
    0090: CD 90 E3 jsr $90E3 ; Go to subroutine
    0093: A6 AA lda #$AA ; Load in A
    0095: B7 4E sta RC3ADDR ; Store A in...
    0097: A6 0F lda #$0F ; Load in A
    0099: CD 90 E3 jsr $90E3 ; Go to subroutine
    009C: A6 25 lda #$25 ; Load in A
    009E: CC 6B 01 jmp $6B01 ; Jump

    BYTES DUMP:
    ---------------------
    00A1: E4 06 9B C0 83 4F 01 42
    00A9: 05 FF FF FF FF 5B CE B8
    00B1: 1A 42 85 C9 8B 05 D9 48
    00B9: 1B B3 65 00

    first four bytes at A1 copy to AA
    so....
    E4 06 9B C0 5B CE B8 1A works OK as key 00 at 1030 pm on 24/08

    lets see what they do with 01

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Top of the World
    Posts
    1,105
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: new method

    Quote Originally Posted by jmp
    DISASSEMBLY OF CODE:
    ------------------------------

    0081: 3F 41 clr RC0ADDRH ; <-- 0
    0083: A6 02 lda #$02 ; Load in A
    0085: CD 90 E3 jsr $90E3 ; Go to subroutine
    0088: 3F 4D clr RC2ADDRL ; <-- 0
    008A: A6 A1 lda #$A1 ; Load in A
    008C: B7 4E sta RC3ADDR ; Store A in...
    008E: A6 0F lda #$0F ; Load in A
    0090: CD 90 E3 jsr $90E3 ; Go to subroutine
    0093: A6 AA lda #$AA ; Load in A
    0095: B7 4E sta RC3ADDR ; Store A in...
    0097: A6 0F lda #$0F ; Load in A
    0099: CD 90 E3 jsr $90E3 ; Go to subroutine
    009C: A6 25 lda #$25 ; Load in A
    009E: CC 6B 01 jmp $6B01 ; Jump

    BYTES DUMP:
    ---------------------
    00A1: E4 06 9B C0 83 4F 01 42
    00A9: 05 FF FF FF FF 5B CE B8
    00B1: 1A 42 85 C9 8B 05 D9 48
    00B9: 1B B3 65 00

    first four bytes at A1 copy to AA
    so....
    E4 06 9B C0 5B CE B8 1A works OK as key 00 at 1030 pm on 24/08

    lets see what they do with 01



    good job m8

    no nagra2 for now

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Iraq
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dream TV no longer AU????

    Quote Originally Posted by digitalpartner
    Quote Originally Posted by irdeto2engineer
    Anybody find that dream tv doesn't au anymore?
    My X-SAT 410 is not working with three diffrent cards.

    let's wait and see what happen next...
    my micro-x mdr-4500 fta stop au also.

  13. #13
    Senior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    On The Move
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dream TV no longer AU????

    Quote Originally Posted by irdeto2engineer
    Anybody find that dream tv doesn't au anymore?

    @irdetoengineer

    But why ROM 10 CARDS still au dream..?
    ART IS TO COMMUNICATE.....
    DM800,DM500S/DM500C,XSAT410/430 WITH SLINGBOX
    ASIASAT 3S,INSAT 2E,THAICOM2/3,
    Intelsat 10,AGILA 146 KU.138 KU

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Top of the World
    Posts
    1,105
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dream TV no longer AU????

    Quote Originally Posted by digitalpartner
    Quote Originally Posted by irdeto2engineer
    Anybody find that dream tv doesn't au anymore?

    @irdetoengineer

    But why ROM 10 CARDS still au dream..?
    there circulated 2 version,
    one modify to skip a subroutine,
    I never understand why to skip this becouse it never used, dream use that subroutine now

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Mnl., Philippines
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default mdr-4500 fta


    micro-x users,

    can somebody check the new s/w of micro-x mdr-4500 fta available on www.astrovox.biz - dated august 24,2005

    i'm not on my home right now. thanks
    [img]http://[/img]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Will DishTV no longer be available on NNS-6?
    By tango in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 2nd July 2006, 19:50
  2. AU DREAM PATCH FOR EMETABOX USERS DREAM TV AGILA2 146E
    By irdeto2engineer in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 7th June 2006, 00:41
  3. multivision is no longer working with me
    By eltot79 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 26th November 2005, 15:43
  4. fashion tv on asiasat2 no longer available
    By delta9 in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 14th November 2005, 19:02
  5. Replies: 1
    Last Post: 6th July 2005, 20:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top