Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default O intrebare pentru specialisti

    Lucrez cu doua receivere un srt 6125 si un BOCA 104 OTA ( identic cu un COMAG 311FTA ). Pe satelitul de la 68,5 est ( unde sunt SABC -urile ) pe frecventza de 12688 ( nu are importantza ) mai sunt inca 5-6 posturi codate. Semnal garla. Cu receptorul Boca (COMAG )vad posturile si le memoreaza dar, normal, nu le decodeaza. Cu srt 6125 am semnal puternic (calitate + putere) dar.... nu vede nimic.
    Care sa fie cauza ? Ce explicatzie putetzi da ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Am patit cam acelasi lucru cu un 6155, dar pe Sesat (parca, sau daca nu pe unul de linga el). Ce se intimpla: la scanare gasea niste programe, atit radio cit si tv, dar nu memora decit 2: Georgia TV si inca unul.
    Banuiala mea a fost atunci ca tine de PID-uri, dar n-am aprofundat problema.
    Incearca sa pui manual APID-VPID.
    Marius

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Contrasalut !

    S-ar putea sa ai dreptate cu V-PID si A-PID. Drac sa-l ia. Am insa o intrebare. Mi-a zis o cunostintza ca au scos japonezii un receiver de marimea a doua SRT 4125 care are implementat un procesor de 1Giga si care face decodarea istantanee a oricarui sistem de codare cunoscut pana acum. Am fost sceptic. Mata ce crezi, ai auzit ceva despre asta ? Tipul care mi-a zis este specialist in computere si a fost in interes de serviciu 2 saptamani la Tokyo.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca se referea la normele de codare deja sparte le cred apropos: nu are o importanta atat de mare procesorul in cazul de fata. Insa nu cred ca decodeaza absolut orice.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin

    nu am vrut sa ma intnd la scris, dar mi-a explicat ca lucreza cam asa: indetifica sistemul de codare, emuleza cheile respective in n la puterea x variante, verifica rezultatul si daca e logic vizual da imaginea pe ecran. Cam asta ar fi in mare. A zis ca are doua partzi: un calculator si o parte normala de receiver de asta uzual. Semnalul intra in calculator-decodare-trece in partea de receiver FTA- ecarn TV.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nikos

    nu am vrut sa ma intnd la scris, dar mi-a explicat ca lucreza cam asa: indetifica sistemul de codare, emuleza cheile respective in n la puterea x variante, verifica rezultatul si daca e logic vizual da imaginea pe ecran. Cam asta ar fi in mare. A zis ca are doua partzi: un calculator si o parte normala de receiver de asta uzual. Semnalul intra in calculator-decodare-trece in partea de receiver FTA- ecarn TV.

    Din cate stiu eu sa gasesti o cheie de decriptare nu este chiar floare la ureche iar un procesor fie si la 1 Ghz , hm cam ciudat.

    Poate au facut baietii vreun receptor cu un VIA EPIA ca motherboard , au pus vreun SS2 pe el si gata iar ca soft numai ei stiu ce or fi pus.

    Repet , aflarea unei key ptr CONAX , SECA si alte sisteme de criptare nu este chiar floare la ureche sa o poti face din clik-clik-uri.Daca ar fi asa ar sparge toata lumea sistemele de criptare.


    Cu respect ,

    Aygun

    PS: Nu cred nici eu ca poate decoda ORICE

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 27th August 2006, 04:21
  2. Pentru specialisti
    By alienro in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 18th February 2006, 15:46
  3. Intrebare pentru specialisti Manna
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 6th November 2005, 12:34
  4. Intrebare pentru specialisti
    By Sica in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 19th September 2005, 20:14
  5. o intrebare pentru specialisti in cablu
    By sandu72 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 28th August 2005, 15:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top