Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: ce sa mai fac?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Question ce sa mai fac?

    merg cu doua receptoare (un Echosmart si un Kaon 100 SCO )pe aceiasi antena .Echosmart este conectat la calculator prin tv tuner.In momentul in care pornesc receiverul meu de la calculator celalalt receiver arata "no signal".Cand il opresc apare semnalul ........! Ce pot face sa-mi mearga impreuna fara sa mai am probleme?
    MULTUMESC MULT TUTUROR!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bucale-vest
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimbi LNB single cu unul TWIN


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polis View Post
    merg cu doua receptoare (un Echosmart si un Kaon 100 SCO )pe aceiasi antena .Echosmart este conectat la calculator prin tv tuner.In momentul in care pornesc receiverul meu de la calculator celalalt receiver arata "no signal".Cand il opresc apare semnalul ........! Ce pot face sa-mi mearga impreuna fara sa mai am probleme?
    MULTUMESC MULT TUTUROR!
    Spune cum le ai legate la aceiasi antena.Ai un lnb dublu sau cum?
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bucale-vest
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fiecare receptor trebuie sa aiba cablul lui deci lnb twin


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiverele sunt legate unul de altul prin loop si am un singur LNB

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bucale-vest
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lnb cu 2 iesiri 4 sa-u 8 depinde cate vrei


  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @polis

    cumpara-ti un lnb twin si scapi de problema , poti folosi ambele receivere independent

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bucale-vest
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prin loop e mai dificil trebuie sa fie ambele pe o polaritate vertical sa-u orizontal incearca si ai sa vezi ca o sa-ti mearga


  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Zarnesti de Brasov
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc mult

    MULTUMESC TUTUROR ,AM SA CUMPAR UN LNB DUBLU,E CEL MAI SIGUR PT MINE!RAMAN DATOR

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default asa

    Horatyu are dreptate,toate problemele pot fi rezolvate din setarile LNB-ului,fara ca sa mai cumperi un alt LNB,acuma cred ca depinde si de cele doua rec ale tale.Eu am oinstalatie compusa din doua rec :strong 6125 si Hyunday de la DIGI,motor H-H si un LNB simplu.Motorul mi-l comanda Strongul,celalalt rec fiind legat prin LOOP.La inceput,dupa ce le-am instalat,satelitii find gasiti numai cu STR,dupa aceea am conectat HYNd,am avut surpriza sa constat ca numai la cativa sateliti mai vrea sa ajunga antena mea si anume cei la care ultimul canal vizionat era in HORIZONTAL Hyundaiul fiind binenteles pe un progara"orizontal",daca schimbam canalul pe Hyundai cu unul "vertical" se intampla invers.Dupa mai multe "transpiratii"am rezolvat problema in felul urmator:am intrat la setarile LNB-ului,la hyundai si la"semnal de 22 khz"am schimbat din"oprit" in"Inalt/Jos si totul sa rezolvat.Singurul impediment e ca daca primul rec vreau sa vad canale in V al doilea rec trebuie sa fie neaparat pe V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top