Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate praji un card focus in dream cu cccam?

    Vreau sa fac un troc cu un vecin , sa-i dau humaxul meu digi si sa iau kaon-ul lui de focus. Eu platesc mai departe digi el focusul.
    Intreb ca nu am pofta sa-i cumpar echipament nou daca-i bulesc cardul.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am card din ala alb , fara nici o inscriptie pe el , in cccam de mai bine de jumate de an si nu are nimic !
    am inteles ca alea cu inscriptie mai fac probleme ! dar nu cred !
    face update in dream fara probleme ! eu il am pe ubuntu !

    numai bine !


  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am din ala rosu cu alb .E tot pe cccam in dream si n-are nica...deocamdata.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    merge ok, fii fara griji .

  5. #5
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un rosu cu alb in server de aproape 1 an (24/7 online), merge brici
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de raspunsuri.
    Ma duc sa cumpar cablu si mufe ca sa inversez si antenele (sunt cam la 6 m distanta una de alta). Sper sa nu-mi faca vreo surpriza sa nu mai vrea schimbul. Ma bazez pe GSPtv, ca e chibit. Daca reusesc trocul maine cumpar cartele si activez si restul pachetelor dupa care postez la exchange cccam local.
    Salutari.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am troznit 3 carduri albe incercand overclock pe gbox si newcs. Cel de-al 4-lea (alb-rosu) a rezistat eroic la toate torturile la care a fost supus. Acum merge perfect, pe CCcam, la frecventa default.

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata.Rezolvat.
    Am fericit vecinul cu un HUMAX DIGI II cu abonament platit pana in februarie si bonus un offset de 1,2m pentru ca antena lui de 0,6m nu facea fata la semnalul digi.
    Eu m-am ales cu un card focus alb-rosu care merge deocamdata de 3 ore in dream la frecventa default 6Mhz.

    Si acum o intrebare pentru ca habar nu am cu ce se mananca focusul. Maine ma duc sa cumpar o cartela albastra si una rosie sa activez pachetele Cinema si Aventura. In cat timp se activeaza ? e nevoie sa scot cardul din dream sa-l bag in Kaon sa-si ia subscriptia sau il las mai departe in dream si cu ocazia asta vad si daca face AU?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    .... frecventa default 6Mhz.....
    cred ca default e 3,579MHz

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    cred ca default e 3,579MHz
    Unde se pot vedea aceste setari de freq. ?
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    newcs.xml ; gbox.cfg

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    newcs.xml ; gbox.cfg
    Nu gasesc. Am nabilo 0.8 + cccam.In cccam.config nu am nimic despe freq.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  13. #13
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    cred ca default e 3,579MHz
    Sigur? La mine in cccam.config frecventa de clock este 6000. Trebuie sa o modific? Vad ca nu a crapat cardul. Initial am avut cu card TVR bagat si-l recunostea dreamul.
    Tebuie sa aflu rapid sa dau telefon acasa sa scoata aparatul din priza.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Sigur? La mine in cccam.config frecventa de clock este 6000. Trebuie sa o modific? Vad ca nu a crapat cardul. Initial am avut cu card TVR bagat si-l recunostea dreamul.
    Tebuie sa aflu rapid sa dau telefon acasa sa scoata aparatul din priza.
    Daca ai cccam pune in cccamcfg in setigs:
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 5600000 #slot lower(jos) conax de la 0.275 pana la 0.178
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci1 5600000 #slot upper(sus) conax de la 0.275 pana la 0.178
    Pentru a inbunatati viteza cardului de a trimite ecmuri si a avea o calitate optimala la server.

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Gata.Rezolvat.
    Maine ma duc sa cumpar o cartela albastra si una rosie sa activez pachetele Cinema si Aventura. In cat timp se activeaza ? e nevoie sa scot cardul din dream sa-l bag in Kaon sa-si ia subscriptia sau il las mai departe in dream si cu ocazia asta vad si daca face AU?
    daca nu ai luat-o ia una total ... la 40 ron ai full subscriptia vine in cateva minute . la mine nu face AU pe cccam . il bag in kaon la inceputul lunii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top