Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: TPS-> BLACK

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS-> BLACK

    TPS nu se mai deschide.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vad ca ai DB 500 asa ca nu vad care e problema ca eu acum am verificat si merge


  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si la mine, si merge si pe Strong 6155, chiar azi am bagat key la unu care si le-a sters
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - merge si la mine fara probleme(verificat la ora17:25,pe Strong6355Ci Tps.HOT.frg11.662 V 27500 si 10.796 V 27500.

    bibi.Cj
    _____________________________________________
    Srt.4155evo\Srt6355\Lnb.Sharp0,5db\Lnb.Gold0,3db
    Offset 0,9m fixa\Offset 1,1m mobila\Offset 0,9m fixa\Lnb.Gold0,3db...


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge foarte bine pe Aston-simba.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default tps

    Nu pot sa-mi dau seama.Deci tot din TPS e down,nu am modificat nimic.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS !

    Dupa cum deja s-a mai scris pe forum , decodarea TPS se poate face : folosind AES key si asta se schimba , mai nou , foarte frecvent ... sau folosind cheia de serviciu Viaaces 2.4 ... si atunci merge de prin aprilie incoace si va merge pana la trecerea in Via2.5

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default cheia de serviciu Viaaces 2.4

    Salut,
    Problema este ca eu fac parte din prima categorie....As dori sa folosesc si eu cheia de serviciu Viaaces 2.4.Cum trebuie procedat?Am necamd5.28 si ca imagine gemini latest..... De unde pot lua fisierul cu cheia de serviciu...?
    Va multumesc anticipat...!


    P.S.: Strongul merge brici!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @spoealar:
    Pe Newcamd 5.28 nu merge via2.4
    Trebuie sa-ti instalezi Newcamd 6.0 sau superior.
    Cheia 08 pt TP$ in via2.4 (ID 01 50 00) se gaseste aproape pe toate forumurile.

    Apropo, daca-ti merge pe Strong, de ce te mai agiti?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma agit pentru streamming-dreambox...
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata , am rezolvat! Deschide tot ! Multumesc Miskaa!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca ai rezolvat.
    Am si eu o intrebare daca ai imagine de la gemini , nu isi face singura update de pe net?
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  13. #13
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate un pic OFF topic As dori sa continui cu intrebarea :
    Dece cu Newcamd 6.0 deschide ok TPS-ul dar pe Multivision nu se vad decat macroblocuri?
    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai semnal pe transponderul cu Multivision?


  15. #15
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, Semnalul e undeva pe la 80-90%...
    Mi se intampla acest lucru dupa ce am instalat gemini 2.0
    Cu 1.06 nu aveam nici un fel de probleme de unde ==> ca daca un lucru merge bine .. lasa-l asa ..
    Am sa incerc cu alta imagine sau cu alt cardemu.
    Mersi,
    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS Black
    By stefen in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2006, 04:37
  2. camd3=>black=>help
    By danetzd in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 25th March 2006, 23:03
  3. Neotion501 is Black.....
    By mijeca in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 4th December 2005, 02:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top