Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena minima in Bucuresti pentru SKY UK HD ??

    Salutare

    care este marimea minima a antenei in Bucuresti pentru receptionarea canalelor HD din pachetul SKY UK ?

    Multumesc

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Salutare

    care este marimea minima a antenei in Bucuresti pentru receptionarea canalelor HD din pachetul SKY UK ?

    Multumesc

    Romeo
    Intra asa:

    cu Triax 110 cm.. depinde de lnb

    cu 120 cm de la Peruvision .. lnb o sa ti zic de care..intra toate.. in afara de Rush HD..

    la mine, cu toroidala.. centru 19,2 ..pe astra 28.2 lnb invertro, semnal la limita 4-5 dB

    Cu 1,4 aluminiu, intre 6- si 9 dB...

    Recomand 1,6 otel pt siguranta.. costa 260 ron.. dar nu mai au pe stoc in Bucuresti..

    daca gasesti pe undeva sa mi zici te rog ca si eu vreau antena pt sky uk..

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo View Post
    Salutare

    care este marimea minima a antenei in Bucuresti pentru receptionarea canalelor HD din pachetul SKY UK ?

    Multumesc

    Romeo
    1,8-1,9 pt o receptie decenta .
    De curiozitate cu fibra de 1,8 ce semnal ai ?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena de 1.8 este in alta localitate .....nu este in bucuresti ......de aceea intrebam care ar fi dimensiunea minima pentru a-mi cumpara una noua.

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am antena de 3 m. dar este cu montura polara reglata din 68 Est la 30 west si este mai gru sa prinzi o curba perfecta desi stalpul este vertical perfect dar in timp mai apar jocuri...am de gand sa renunt la reglajele fine pt. toata curba , voi regla intre 28 est si 1 west...iar restul nu mai conteaza...acum am semnat pe sky-uri UK intre 92-99 % iar calitate cam 85 %...asta imi indica Enigma2...sper sa fie corect...

  6. #6
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stau in Bucuresti si cu o antena de 1,1 din Fe prin toate programele HD de pe 28 exceptie cele de pe ASTRA2 D si am un LNB de 0.2 Maximum si 3.5 metri de cablu de la lnb la receptor.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce iseamna la voi toate ? eu cu o ordinara de 1,1 m vad perfect 10 canale hd de la skyuk.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci m ati suparat..

    si am mutat toroidala pe 28,2 prind toate HD urile de pe el...

    URAAAAAAAAAA....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce inseamna ca intra toate HD ? Ca ai semnal pe ele sau le deschizi ?
    Eu vad toate sky-urile , iar din HD-uri se deschid doar Channel 4 HD si SBO HD...RESTUL NU DESI AM SEMNAL 95 %...O fi din linii ? Care te oferi cu o liniuta ?

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobbob View Post
    Ce inseamna ca intra toate HD ? Ca ai semnal pe ele sau le deschizi ?
    Eu vad toate sky-urile , iar din HD-uri se deschid doar Channel 4 HD si SBO HD...RESTUL NU DESI AM SEMNAL 95 %...O fi din linii ? Care te oferi cu o liniuta ?

    daca am scris ca vad 10 , inseamna ca le vad . la restul nu am semnal .

  11. #11
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    Stau in Bucuresti si cu o antena de 1,1 din Fe prin toate programele HD de pe 28 exceptie cele de pe ASTRA2 D si am un LNB de 0.2 Maximum si 3.5 metri de cablu de la lnb la receptor.
    Toate inseamna si Astra 2 North
    Adica prinzi canalele:
    Sky Family HD, Sky Screen 2 HD, Sky Modern Greats HD, Sky Drama HD, Sky SciFi/Horror HD, Sky Comedy HD
    Digi - Humax , Kathy 910

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by solver View Post
    Toate inseamna si Astra 2 North
    Adica prinzi canalele:
    Sky Family HD, Sky Screen 2 HD, Sky Modern Greats HD, Sky Drama HD, Sky SciFi/Horror HD, Sky Comedy HD

    DA. Le prind.

    Maine va fac printscreen, adica diseara..

    dar spuneti mi cum ..
    ca nu stiu din dream..

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt moment cel mult osd
    in telnet executi grab

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    ardeal
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-mi vine sa cred....
    Din Cluj merg toate HD-urile de pe 28 intre 10 dimineata si 19 seara, dupa pica semnalul, asta pe o antena Opticum de 1.25 cu LNB inverto.
    Tot timpul merge sky screen1 HD, sky1hd, disney HD, eurosport HD..., da nu sky- urile de filme.
    Vreti sa ziceti ca la Bucuresti merg tot timpul?
    Last edited by motoru; 7th January 2009 at 14:21.
    IPBOX 900HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, VU+duo2, VU+zero

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by motoru View Post
    Nu-mi vine sa cred....
    Din Cluj merg toate HD-urile de pe 28 intre 10 dimineata si 19 seara, dupa pica semnalul, asta pe o antena Opticum de 1.25 cu LNB inverto.
    Tot timpul merge sky screen1 HD, sky1hd, disney HD, eurosport HD..., da nu sky- urile de filme.
    Vreti sa ziceti ca la Bucuresti merg tot timpul?
    da merge mereu..
    cu 1,2 cand ploua pierdeam semnal pe sky 1 si tp tot...

    sky sports, si filemele mergeau..


    acum cu 1,6, merge si cand ploua, am 10 dB semnal pe sky 1hd si pe altele si mai mult..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top