Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: intrebare

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    buna
    voi cei care aveti dreamuri ma puteti lamurii
    iata ce vreau sa aflu:
    se da un dream cu o cartela originala activata pe orice pachet de canale
    se pot lega si alte dreamuri la el prin intermediul unui switch(adik pe lan)astfel incat si celelalte sa decodeze pachetul de canale?
    ma gandeam la o configuratie pentru acasa
    multumesc pentru viitoarele raspunsuri
    boy2good

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: intrebare

    Quote Originally Posted by boy2good
    buna
    voi cei care aveti dreamuri ma puteti lamurii
    iata ce vreau sa aflu:
    se da un dream cu o cartela originala activata pe orice pachet de canale
    se pot lega si alte dreamuri la el prin intermediul unui switch(adik pe lan)astfel incat si celelalte sa decodeze pachetul de canale?
    ma gandeam la o configuratie pentru acasa
    multumesc pentru viitoarele raspunsuri
    dreamul citeste cardurile prin intermediul unui cardserver care accepta si conexiuni de pe net. Ce vrei tu sa faci e banal si nu pune nici o problema.

    ...revenind la problema ta...e misto daca iti permiti acasa un dream pt fiecare TV si cumperi un sigur abo de Focus sau MAX....merge trasnet

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci as putea sa fac asta la mine acasa
    scuze ca te intreb dar nu posed inca unul si as vrea sa stiu daca se merita
    in alta ordine de idei se poate cabla un hotel folosind cum am spus un switch cu mai multe iesiri?
    boy2good

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good
    deci as putea sa fac asta la mine acasa
    scuze ca te intreb dar nu posed inca unul si as vrea sa stiu daca se merita
    in alta ordine de idei se poate cabla un hotel folosind cum am spus un switch cu mai multe iesiri?
    normal ca se poate...pui un switch in mijlocul fiecarui etaj si legi de la el camerele de pe etajul respectiv dupa care legi toate switchurile intre ele si gata reteaua

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce e de completat: trebuie sa ai un receiver (DVB-PCI Card) in fiecare camera care sa stie sa "citeasca" ce-i transmite serverul (cel ce decodeaza)!

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dirtyfreddie13
    Ce e de completat: trebuie sa ai un receiver (DVB-PCI Card) in fiecare camera care sa stie sa "citeasca" ce-i transmite serverul (cel ce decodeaza)!
    Ce legatura are asta cu ce vrea omul? Omul vrea la tembelizoare nu la peceuri. Ca doar nu baga peceuri in camere.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu i-am spus doar de ce are nevoie! Alegerea e a lui!
    Care este problema ta?!

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema ta ...

    Problema ta casnica ... se adreseaza televiziunii in cablu ! fiecare-si poate alege ce canal doreste ! daca insa in "reteaua de bloc" ai mai multe dream-uri , vorba lui Onyx , problema este banala ... ele-si pot partaja diferitele cartelele de subscriptie valide ... si astfel orizontul ... se largeste !

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc pentru raspunsuri
    intradevar nu vreau pentru calculator ci pentru mai multe televizoare astfel ca fiecare sa poata urmarii ce doreste.personal acasa am 4 televizoare deci va dati seama ca la 4 abonamente iti vine sa .....
    ok
    boy2good

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai in loc sa cumperi cate un abo mai bine cumperi cate un dream500
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top