Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default Sharp Aquos cu CI

    Salut!

    Am un LCD Sharp Aquos de 32 inch, luat acum cateva luni. Ieri mutandu-l dintr-o parte in alta am observat in spate, unde sunt mufele, o fanta pe care scrie Common Interface, chiar langa mufa RS232 de service.

    Poate sa-mi zica cineva ce e cu CI-ul asta, la ce serveste?

    Multam
    Last edited by javrica; 17th November 2008 at 14:48. Reason: inch, nu cm
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Salut!

    Am un LCD Sharp Aquos de 32 inch, luat acum cateva luni. Ieri mutandu-l dintr-o parte in alta am observat in spate, unde sunt mufele, o fanta pe care scrie Common Interface, chiar langa mufa RS232 de service.

    Poate sa-mi zica cineva ce e cu CI-ul asta, la ce serveste?

    Multam
    pentru receptia DVB-T sau DVB-C cu abonament (la noi este cazul doar pentru DVB-C)

  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci pot sa-l las sa se prafuiasca linistit, ca baietii de la RC/DS nu se streseaza prea mult sa ajunga cu digitalul in zona Obor din buc.
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Deci pot sa-l las sa se prafuiasca linistit, ca baietii de la RC/DS nu se streseaza prea mult sa ajunga cu digitalul in zona Obor din buc.
    Dar si cand vor lua viteza...
    eu folosesc acest CI cu CAM-ul si cartela de max

  5. #5
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand vor lua viteza probabil ca vor uita sa franeze si in zona Obor

    Cum folosesti CI cu CAM-ul si cartela de max in TV? Iti apare vreun meniu in plus, de unde scanezi dupa canale?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Cand vor lua viteza probabil ca vor uita sa franeze si in zona Obor

    Cum folosesti CI cu CAM-ul si cartela de max in TV? Iti apare vreun meniu in plus, de unde scanezi dupa canale?
    Da, in meniul digital scanez terestrial sau cablu (dar trebuie sa dai full scan si nu rapid scan).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top