Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    mesterul Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    619
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation fortec ultra (convertit) semnal vine si pleca , ajutor


    am un fortec ultra convertit un pansat si am b75 bin 297,,
    si nu pot prinde semnalul ,,vine si pleaca,,nu sta,,am controlat fire sa fie bune,,and dat si un factory reset,,dar dejeaba..
    nu stiu ce nevoia sai mai fac,,

    datimi o ideie ce ar fi poate binul? or lnb,,,

    ,, multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosanci28 View Post
    am un fortec ultra convertit un pansat si am b75 bin 297,,
    si nu pot prinde semnalul ,,vine si pleaca,,nu sta,,am controlat fire sa fie bune,,and dat si un factory reset,,dar dejeaba..
    nu stiu ce nevoia sai mai fac,,

    datimi o ideie ce ar fi poate binul? or lnb,,,

    ,, multumesc
    inainte de toate verifica diseq ce spui tu poate fi o simpla oxidare,daca ai antena aproape inearca si pe direct sa vezi ......
    bafta
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Si daca, cum zice KIWWI tot la fel face, atunci directia
    oalei nu este bine orientata sa loveasca in pasare.
    Bate mult pe linga, parerea mea.

    Sper sa ajute.

  4. #4
    mesterul Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    619
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kiwwi View Post
    inainte de toate verifica diseq ce spui tu poate fi o simpla oxidare,daca ai antena aproape inearca si pe direct sa vezi ......
    bafta
    \

    e pe direct ( no diseq)

    okay,, baxa e al unui cumnat,,si am luato la mine acasa si am incercato la dishul meu, nimika no signal !

    fortecul ultra al meu e ala mai new nov2004 iar al lui e tipul de carcasa mai vechi,, al meu merge nici o problema b75 cu 297 bin,, la baxa lui acelasi bin... am pus channel listul meu la el si tot degeaba!,,

    sa fie ceva din cauza la baxe mai noi sau vechi sau binurile,,

    si doar o mers,,ar trebui sai dau un flash cu firmware original si apoi convertita din nou...
    ce credeti,,mersi

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosanci28 View Post
    \

    e pe direct ( no diseq)

    okay,, baxa e al unui cumnat,,si am luato la mine acasa si am incercato la dishul meu, nimika no signal !

    fortecul ultra al meu e ala mai new nov2004 iar al lui e tipul de carcasa mai vechi,, al meu merge nici o problema b75 cu 297 bin,, la baxa lui acelasi bin... am pus channel listul meu la el si tot degeaba!,,

    sa fie ceva din cauza la baxe mai noi sau vechi sau binurile,,

    si doar o mers,,ar trebui sai dau un flash cu firmware original si apoi convertita din nou...
    ce credeti,,mersi


    incearca un flash cu firmware original si apoi convertita din nou...



    bafta
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  6. #6
    mesterul Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    619
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kiwwi View Post
    incearca un flash cu firmware original si apoi convertita din nou...



    bafta
    am incercat si no vrut,,
    write failed...

    am convertito si in puff si tot nu merge,,,

    deci are ceva semnal dar numa 30 de canale prinde si ceva din ele freze ,, dar daca pun fortecul meu am toate canalele,,,
    poate fi ceva de la turner?,,cind intra in baxa?

    mersi

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by bosanci28 View Post
    am incercat si no vrut,,
    write failed...

    am convertito si in puff si tot nu merge,,,

    deci are ceva semnal dar numa 30 de canale prinde si ceva din ele freze ,, dar daca pun fortecul meu am toate canalele,,,
    poate fi ceva de la turner?,,cind intra in baxa?

    mersi

    nu vreau sa fiu rau dar daca nu merge nici asa e pe duca, daca vrei sa cumperi alt receptor e mai ieftin decit sa il duci la un elecronist sa ii de-a de cap


    bafta
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    394
    Posts Thanks / Likes

    Default

    condensatori de pe placa de curent,daca ai un fortec vechi sau un pansat 2500 2700 schimbo. Asa am patit si eu cu un pansat.

  9. #9
    mesterul Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    California
    Posts
    619
    Posts Thanks / Likes

    Default

    okay,,atunci in cazul asta ,,trebuie so probez sa vad daca macar dn ar merge daca nu la gunoi,,si trebuie nenea cumnatul sa si ia alta mai buna
    multumesc





    (eu folosesc un viewsat extreme si fortec)

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by cerna View Post
    condensatori de pe placa de curent,daca ai un fortec vechi sau un pansat 2500 2700 schimbo. Asa am patit si eu cu un pansat.
    Poate imi spui si mie ce condensatori ca am 3 blocuri de alimentare si de 6 luni nu gasesc defectiunea

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by bosanci28 View Post
    am incercat si no vrut,,
    write failed...

    am convertito si in puff si tot nu merge,,,

    deci are ceva semnal dar numa 30 de canale prinde si ceva din ele freze ,, dar daca pun fortecul meu am toate canalele,,,
    poate fi ceva de la turner?,,cind intra in baxa?

    mersi
    De vina este blocul de alimentare nu iese curent suficent .
    Este cineva aici care a schimbat condensatorii .Poate ne spune si noua care sint si salvez deja 3 persoane
    Mersi

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt 2 electrolitici de 470 micro langa PS, pune unii la 35V sau la 50V (mai bine) cu acelasi size (sigur gasesti cu cativa firfirei pe la mag de electronice), vezi daca originalii sunt unflati, la capat, semn ca a fiert electrolitul si nu mai sunt buni.

    Enjoy


    Quote Originally Posted by pisici View Post
    De vina este blocul de alimentare nu iese curent suficent .
    Este cineva aici care a schimbat condensatorii .Poate ne spune si noua care sint si salvez deja 3 persoane
    Mersi
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by pisici View Post
    De vina este blocul de alimentare nu iese curent suficent .
    Este cineva aici care a schimbat condensatorii .Poate ne spune si noua care sint si salvez deja 3 persoane
    Mersi
    Sunt 2 condensatori 470µF la 16v(daca gasesti la 25v sau mai mare
    este mai bine).
    Iti trimit un PM cu poze unde sunt localizati.

    Bafta

    PS: Pina sa gasesc pozele yo3gjc ti-a si dat raspunsul.
    Last edited by barbu11; 18th November 2008 at 20:13.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ..... Milky Way Galaxy
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default condensatorii

    Quote Originally Posted by barbu11 View Post
    Sunt 2 condensatori 470µF la 16v(daca gasesti la 25v sau mai mare
    este mai bine).
    Iti trimit un PM cu poze unde sunt localizati.

    Bafta

    PS: Pina sa gasesc pozele yo3gjc ti-a si dat raspunsul.


    ...citeva poze:

    http://rapidshare.com/files/16509744...ensat-poze.rar | 7051 KB
    Pub Member / Supporter

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default


    nu-mi dau seama exact dar cred ca e vorba de C11 si C13. Nu se vede de sus care sunt electroliticii, insa asta e banuiala mea (vezi in DSC0283)

    Quote Originally Posted by Vegas-24 View Post
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top