Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: motor dm800??

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default motor dm800??

    cum draq se face cu motor pe dm800
    pe montura HH am reusit,am pus coordonatele din Bv si merge struna,dar pe antena mare cu pozitioner diseq si motor nu vrea
    350 kg de scule!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi ia fa tu ca aici
    http://www.satpimps.com/forum/showthread.php?t=89495
    si spune-mi rezultatu'!:P)

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau mai bine, intri in Advanced, alegi pentru toti satelitii pe care ii doresti LNB1 si DiSEcQ 1.2, alegi sa nu folosesti USALS si introduci numarul memoriei la care e stocat fiecare satelit in parte. Dupa ce setezi pentru toti satelitii doriti, apesi OK si e gata.
    Succes!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    f cum zice chooleen
    asa am fcut si eu de la bun inceput
    fuck the usals function
    adevrul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Post

    ...da , dar mai ce trebuie setat in cazul in care mai exista inca un satelit ,dar fix! (pe langa cel care e pus in miscare de motor) cu disecq 2.0
    Thnx.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PT. satelitul fix lnb2 setari diseq 1,1 BB , pt. motor setarile de mai sus !
    ,,*** Time is an illusion ! ***,,


  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Intrebare !

    In momentul in care db 800 este in standby nu ar trebui ca si motorul sa fie lafel ( si nu on.)

    La 7020 standby era si _si !

    Ar mai trebui ceva extra in setting ? ? ?

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok asta se rezolvat era de la motor care era on permanent ...ufff Thnx! oricum

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top