Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default help strong 4401

    Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema
    Am cumparat acum cateva zile un strong 4401 toate bune si frumoase... am scanat astra, sirius, hotbird si inca cativa sateliti. Dupa care dau sa scanez thor, arabsat, astra 2 si nimik, nu prind semnal. Iau de pe satcodx frecventa unui TP(de pe thor si de pe arabsat) care(banuiesc) este la zi si prind semnal pt satelit, dar la scanare nu gaseste nimik pe acel tp pt care am semnal si nici pt restul pt care de altfel nu gaseste semnal la pozitia curenta a antenei.
    Incer sa introduc manual frecventa unui program si tot nimic, nu gaseste canalul desi la semnal si calitate am peste 80%.
    Ce poate sa fie?

    Mersi.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu satcodx s-ar putea sa mai ai surprize. Vezi pe http://www.flysat.com/satlist.php
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Bine ai venit in lumea STRONG (derivat de la Stinks) sar putea ca frecventele sa fie bune si ca Strong-ul tau sa se comporte ca multe altele din familia sa adica semnal Full ..imagine 0 ... mai incearca alte Tp poate e doar ceva temporar

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  4. #4
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,598
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @orange....hai nu mai spune! io inca nu am vazut strong care sa-mi arate semnal si la scanare sa nu gaseasca nimic decat pe frecvente de internet....
    oi fi vazut poate vreo 2 - 3 receivere si acuma gata, iti dai si tu cu parerea.....

    @_DFS_ : vezi tata ca anumite frecvente apar pe mai multi sateliti ....si cand te gandesti ca esti pe hotbird tu de fapt esti pe astra28....

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, a venit si rezolvarea, adica schimbarea receiverului... am mers cu cel vechi la firma de unde l-am cumparat (D-K) l-am pus pe antena lor pe thor, am introdus un TP semnal 85%, ZERO canale gasite, la fel si cu alti sateliti... avea o problema receiverul l-am schimbat si pana acum totul e ok

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Cum ziceam Strong....---> Stifts

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 4401
    By ermethic in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 22nd November 2007, 21:42
  2. strong 4401 D+ ?????
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 18th October 2006, 06:55
  3. Strong 4401
    By ermethic in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 15th October 2006, 20:42
  4. How to Strong 4401
    By video in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 8th September 2006, 17:14
  5. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top