Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default Telecomanda idioata

    E vorba de telecomanda de la pozitioner (V-Box II)

    Nu pot sa fac nimic cu ea, emite tot timpul, chiar si fara butoane.


    I-am refacut toate lipiturile, dar nu am rezolvat nimic
    Cam asta e inauntru:




    Am sa schimb condensatorul electrolitic, o fi uscat. Alte idei ce as putea sa-i fac?
    Se gaseste de cumparat doar telecomanda?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intreaba la technic b !

  3. #3
    Bagator de/in seama Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Turda Metropolis
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are cumva si un circuit integrat telecomanda asta? de obicei problemele acolo apar sau la oscilatorul ala de 455Khz...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu la fel cu o telecomanda de la un sistem 5.1,emitea si fara sa apas pe butoane.Am schimbat bateria si acum merge normal.
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sebyss, are un chip pe partea cealalta a PCB-ului. E turnat ceva plastic pe el, nu e accesibil.

    @tuborgx2, am pus Varta alcaline, parca merge mai bine, adica ma mai lasa sa fac cate ceva. Da aleatoriu la 2-3 secunde comanda de zero, da nu merge deloc "4" si "8"

    @nirolf, intreb maine.

  6. #6
    10alex
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by MariusT View Post
    E vorba de telecomanda de la pozitioner (V-Box II)

    Nu pot sa fac nimic cu ea, emite tot timpul, chiar si fara butoane.


    I-am refacut toate lipiturile, dar nu am rezolvat nimic
    Cam asta e inauntru:




    Am sa schimb condensatorul electrolitic, o fi uscat. Alte idei ce as putea sa-i fac?
    Se gaseste de cumparat doar telecomanda?
    oscilator quartz cu frecv de taiere 455khz
    In general acesta cedeaza in urma loviturilor modificindu-si frecv de rezonanta .
    Cumpara unul nou si e ok
    Last edited by 10alex; 17th November 2008 at 23:09.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top