Telefonul l-am folosit o zi si jumatate. Are garantie de un an incepand cu data de 11.11.2008.

Telefonul este foarte bun, forma draguta dar are un mare neajuns: este SINGLE PROCESSOR - daca vorbesc de pe SIM1 cu cineva si ma suna o persoana pe SIM2 acestei persoane ii apare ca telefonul meu este inchis.
Daca este vre-o persoana care il doreste si nu il deranjeaza acest inconvenient il vand la 300 lei+taxe transport. Eu l-am cumparat de la Selgros la pretul de 356 lei. Pe net cel mai mic pret este de se gaseste la 378 lei.

Va descriu aici cum am ajuns eu sa il cumpar:
In data de 27 oct am primit acasa caietele cu oferta Selgros si am vazut ca au acest telefon in oferta. Mi-a placut cum arata si am cautat pe net informatii despre el. Nu am gasit decat pe 2 site-uri:
http://allview.ro/mobile/site/fusion1.php Aici nu era de vanzare ci scria ca urmeaza sa apara pe piata. Am dat un mail si mi-au spus ca o sa apara pe piata in data de 10.11.2008. Am mers in 29 oct la Selgros si nu il aveau. Am mai mers la ei de cateva ori si il primisera in 11.11.2008 zi in care l-am si cumparat.


Am mai cautat si am gasit aici alte informatii: http://www.flashgsm.ro/index.php?id_...n%20Dual%20SIM
Initial pe acest site scria la VERESIUNE ca este dual procesor si doar in urma unui mail trimis de mine catre [email protected] acestia au trimis catre partenerii lor informatia ca este SINGLE PROCESSOR asa ca acum apare si pe acest site ca este single processor.

Eu am sunat in 11.11.2008 la selgros si mi-au spus ca il au asa ca am mers seara si l-am cumparat direct fara sa mai il probez. Eram sigur ca este dual procesor. Din pacate doar acasa am constatat ca este single.


Si acum mai sunt site-uri unde este prezentat ca DUAL PROCESSOR mai ales pe site-uri cu anunturi unde il vand unii la 450 lei.
http://www.maxtel.ro/index.php/CECT/...-Dual-SIM.html


In final mi-am cumparat un Samsung D780 cu 630 lei ca doar a fost ziua mea si sa-mi fac damblaua.