Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default schimbare chei in dream

    cum naiba editez cheile aflate deja in dream?
    am edg nemesis 4.2 am incercat cu dcc insa dupa ce ii dau edit
    save and exit constat ca ramane vechea cheie

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    editezi in dreapta intr-un folder din calculator si faci modificari apoi suprascrii in dream
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cezarelqwe View Post
    cum naiba editez cheile aflate deja in dream?
    am edg nemesis 4.2 am incercat cu dcc insa dupa ce ii dau edit
    save and exit constat ca ramane vechea cheie
    De ce nu le editezi pe pc
    UltraEdit32(asta il folosesc io)/ filezilla3.0.3/ Notepad++

    Editezi/ salvezi/ transferi pe DM=simplu nu

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc ca ati raspuns
    tre sa spun ca am incercat cu dcc insa nu mai imi scrie in dream sau nu stiu ce sa zic

    am copiat din dream nagra 2 l-am editat dupa care am vrut sa il copiez inapoi in dream
    imi zice ca exista si daca vreau sa il inlocuiesc.
    zic da procesu incepe ..insa dupa aceea constat ca defapt sunt vechile chei
    ?!?!?!?!?

  5. #5
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stergi softcamul vechi si pui cel nou


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand incerc sa uploadez in dream primesc o eroare si cu filezila
    am pus aici foto http://img296.imageshack.us/my.php?i...0785008yw4.jpg
    Last edited by cezarelqwe; 16th November 2008 at 02:28.

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sterge softcamul si alte chestii care nu folosesti, dai un restart la dream si pui sofcamul nou


  8. #8
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista si un program special de editare softcam, se numeste chiar Softcam Editor si e usor de folosit

    http://www.dvbsoft.net/download.php?view.536

    pentru transfer fisiere eu folosesc total commander
    Last edited by javrica; 16th November 2008 at 15:52.
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata am reusit
    multumesc pt ajutor tuturor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top