Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default diseq 1.2 si aaf 2.0d

    As dori sa stiu daca instalarea diseq 1.2. pe aaf 2.0 se face cu aceeasi procedura
    cu cea de la aaf 1.4. NU S-A MAI SIMPLIFICAT
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe AAF 2.0 am inreg fisierele de la diseqc 1.2 in \data\bin si plugin
    am setat drepturi 777 si nimic....
    Unde ar trebui sa am noul meniu pt. diseqc 1.2?
    Atat meniul princ cat si cel de la AAF raman neschimbate.

    Multumesc pt eventualele lamuriri.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai ramas cam in urma cu imaginile ...ai aici doua imagini care au instalate diseqc1.2 si trebuie sa editezi doar lista satelitilor cu cele din pozitionerul tau sau ce ai , eventual usals ...Pune mai repede imaginea AAF cu mbox sau Enigma 2 ai acolo cum se instaleaza :

    http://rapidshare.com/files/16401197...ox.tar.gz.html

    http://rapidshare.com/files/16401197...od3.0.rar.html

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default Am nevoie de putin ajutor

    Am instalat AAF 2.0d pe flash peste varianta originala 1.06.cu 6 fisiere. (e corect?)
    In rotor setup am incercat sa introduc lat. si long. In info imi apareau tot timpul inversate
    ( nu stiu de ce).
    Punctul zero nu se seteaza corect (e la est de Astra) si ca urmare toti sat. sunt decalati
    Poate cineva sa-mi spuna unde e problema?

    Multumesc
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Thailand
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Need to say thank you for a rapidshare links

    Hi there,Thank you for a good stuff...Have a nice dayRufor
    LLOVVE DDL Search

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default Totusi....

    Exista un How to pt. aaf 2.0 pt diseqc 1.2?
    La dreambox am rezolvat totul acum 2 ani in 10 min. La UFS ma chinui
    de 2 zile si nu reusesc sa-i dau de capat.

    Cred ca e un BUG la afisarea lat si long. (difera cand rootor e oprit si pornit - se inverseaza lat cu long.)

    pozitia ZERO e la est de Astra (NU E CORECTA) si toate poz. de sat sunt decalate la est.

    Am incercat sa setez lat si long (45 N si 26 est) si se pare ca nu ia setarea.

    In fisierul .xml trebuie facute setari suplimentare?

    Multumesc anticipat pt. ajutor.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    Exista un How to pt. aaf 2.0 pt diseqc 1.2?
    La dreambox am rezolvat totul acum 2 ani in 10 min. La UFS ma chinui
    de 2 zile si nu reusesc sa-i dau de capat.

    Cred ca e un BUG la afisarea lat si long. (difera cand rootor e oprit si pornit - se inverseaza lat cu long.)

    pozitia ZERO e la est de Astra (NU E CORECTA) si toate poz. de sat sunt decalate la est.

    Am incercat sa setez lat si long (45 N si 26 est) si se pare ca nu ia setarea.

    In fisierul .xml trebuie facute setari suplimentare?

    Multumesc anticipat pt. ajutor.
    De ce-ti bati capul cu AAF2.0d ...ti-am spus in link-ul de mai sus ai AAF2.0c3_mbox , care este f stabila si functioneaza diseqc...am mai verificat si AAF2.0e care iarasi functioneaza bine la ambele trebuie doar sa activezi din meniul AAF rotorul ...sau mai ai si E2 care functioneaza perfect pe diseqc ...eu am in flash acum AAF2.0e si pe stick 3 imagini E2 +una AAF2.0c3_mbox si toate au diseqc functional...Bafta !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default PM

    bobbob,

    Multumesc pentru sfaturi. Ti-am trimis un pm
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    bobbob,

    Multumesc pentru sfaturi. Ti-am trimis un pm

    Vezi ca trebuie sa pui gradele si minutele exemplu : Bucurestiul si Bacaul se afla aproape pe aceeasi longitudine care este data de meridiane :
    Bucuresti : 26gr si 05 min ...iar Bacaul 26 gr si 55 min vezi aici ia-ti coordonatele bine :

    http://www.astro-urseanu.ro/orase.html

    Eu oricum vb. povesti pt. ca nu am testat AAF2.0d dar e si d au fost facute pt second bootloader sa mearga cu E2.....

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci cu E2 merge sigur? testat cu montura HH?
    La AAF e aproape sigur un bug. Nu e vorba de minute la setari; decalajul e de ordinul 20-30 de grade sau chiar mai mult. Cred ca softul nu ia de loc setarile de lat si long. Orice date se pun acolo, nu se schimba nimic.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  11. #11
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe E2 merge sigur. Am testat. Pe AAF nu am reusit pe nici o imagine sa folosesc USALS doar diseqc 1.2.
    Digi - Humax , Kathy 910

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top