Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: TOR 1W

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default TOR 1W

    MERGE ACUM PE DREAM TESTAT 100%.KEYS LA SECTIUNEA OBISNUITA!

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe yanksee nu merge
    or fi schimbat ceva shi la codare

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor, despre ce tot vorbiti aici? Le-ati editat pe astea de M2 card si le-ati facut ptr dreambox sau cum? Fiti mai expliciti

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jerkoffsky
    Fratilor, despre ce tot vorbiti aici? Le-ati editat pe astea de M2 card si le-ati facut ptr dreambox sau cum? Fiti mai expliciti
    Asa e unii mai misteriosi aici, important pentru ei e sa deschida topicuri noi pe numele lor, cu cantitate de informatii utile = 0 (zero) in ele ...

    Ia noile chei 20 de conax (le gasesti aici in forum la rubricile respective), pune-le in softcam.key, si selecteaza radegast emu (nu pot testa acum, dar ai putea pune cheile noi in fisierul "conax", ar trebui sa mearga si gbox).
    Kiosk-urile nu merg deocamdata.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    versiunea curenta de yanksee nu poate decoda inca [email protected]
    trebuie modificat sa mearga cu nano 63
    se lucreaza la el...in curand vom vedea

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Loko
    La ce key noi 20 te referi, alea datate 23.03.2004, ptr Titanium? Singurele key datate 08.04.2004 sunt cele ptr M2. Ati converit hexul in dec si le-ati bagat in sofcam key sau nu inteleg. Pe urma, unul vorbeste despre dreambox, altul despre skystar. Cum sta treaba de fapt?

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jerkoffsky
    @Loko
    La ce key noi 20 te referi, alea datate 23.03.2004, ptr Titanium? Singurele key datate 08.04.2004 sunt cele ptr M2. Ati converit hexul in dec si le-ati bagat in sofcam key sau nu inteleg. Pe urma, unul vorbeste despre dreambox, altul despre skystar. Cum sta treaba de fapt?
    cheile sint unice, indiferent ce sistem folosesti, doar formatul fisierelor din care sint citite de diverse emulatoare este diferit. noua cheie 20 pt. conax pe thor o gasesti aici in forum in topicurile de keys, atit la sectiunea romana cit si la cea engleza.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, eu ma uitam pe upload

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oke...sa lamurim problema
    s-ar parea ca conaxu a trecut pe nano63
    cei cu ss2 sau alte placi dvb care folosesc yanksee la decodare nau nici o sansa sa vada conaxu deoarece yankseul nu are aceasta optiune implementata .
    emulatoarele de dream shi titanium au bagat nanoul deci functioneaza

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La australieni gasiti o noua versiune newcamd cu care se vede tot pachetul conax de pe thor, inclusiv kiosk (am testat pe gutan; nu am reusit cu un nici alt emu sa deschid conax pe gutan, s-ar putea ca radegast sa mearga cu conax numai in sf 3.1 sau imagini bazate pe aceasta). Pentru newcamd trebuie sa editati intii cheia noua 20 in fisierul rsakeys din /var/scce

    http://sat-industry.net/forums/attac...achmentid=1389

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 si Conax

    Adevarat "versiunea curenta de yanksee nu poate decoda inca [email protected] " subscriu 100%,incerc de ieri dimineata de cind sunt publice sa le bag in "soft cam" si nu reusesc dar, pe Humax 5400 cu emulatorek 10a merge perfect inclusiv pe Kiosq deci te inseli cind spui ca nu merg @Loko,Bihoreanul are dreptate 100%.
    Salut, si sa speram si ptr SS2 in curind.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: SS2 si Conax

    Quote Originally Posted by strongman1960
    Adevarat "versiunea curenta de yanksee nu poate decoda inca [email protected] " subscriu 100%,incerc de ieri dimineata de cind sunt publice sa le bag in "soft cam" si nu reusesc dar, pe Humax 5400 cu emulatorek 10a merge perfect inclusiv pe Kiosq deci te inseli cind spui ca nu merg @Loko,Bihoreanul are dreptate 100%.
    Salut, si sa speram si ptr SS2 in curind.
    Kiosk-urile merg intr-adevar cu emulatorek 10 a, pe Titanium, MR etc. Pe Dreambox merg insa complet doar de aseara, cind a aparut noul newcamd. Initial (ieri dimineata, cind au aparut noile chei 20) mergeau pe Dreambox cu radegast doar restul din conax, fara Kiosk.

  13. #13
    Bogdanel
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Baieti..sun t un incepator..dar imi puteti spune pt. a vedea kiosk cee trebuie sa fa k? cum pot vedea kiosk pe calculator.?va rog sa-mi zice-ti daca stiti cumva?si nu am inteles ce-i cu newcamd///imi puteti zice

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top